- 10 Mart 2025
- 457
- 100
- 18
- 26
Tıkanıklık varsada acılmıstır ne demekkkı varmıymıs yokmuymus tam net bıse demıyormuevet canim cok sukur sıkıntı cikmadi tikaniklik varsa da açılmıştır dedi doktor, gun aşırı devam et dedi, 1 yilin dolmadan da baska birsey yapmayacağız dedi bakalim artik dedigin gibi zamanini bekliyor minnos
Anladım canım Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallahAh canım keske doktor degıstıme sansım olsa yasadıgım yerde kadın doguma dahı randevu bulamıyoruz bu doktor sadece tedavıyı uyguluyor hastanede ve malesef erkek genede gozumu karartıp gıttım ama ıstedıgım gıbı olmadı ılerlemelerı bu arada ıste kıstten korktugum ıcın takıp etsın ıstedım. Dogum kontol hapı evlendıgım ılk ay kullandım ve psıkolojımı bozdu bıdaha allah onu bana kullandırtmak zorunda bırakmasın
Amın canım kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbımAnladım canım Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Benim de akıntım çokkk az oldu demek ki ilaçtan oluyo öyleBu ay mesela yumurtlama akıntımı sadece bır gun gordum ben. Yunurtlamadım yunurtam buyumedı dıye düşünüyordum 16 mm olmustu ıste klomen benım yumurtlama belırtılerımıde etkıledı kup kuruydum bu ay normalde 1 hafta akıntım olur o haftayı anlarımkı benım yunurtlama haftam ama bu ay cok degısık
Evet ılac degıstırıyor herseyı dıyorunya yumurta yok sanıyodum ben okadar belırtım olmadıkıBenim de akıntım çokkk az oldu demek ki ilaçtan oluyo öyle
benim normlade adet sonrasi akintim azalir sonra yumurtlama donemi artar 2 3 gun olur kesilir ve regl oncesi baslar ama bu sefer daha farkli oldu hic kesilmedi 21inden sonra kesildi 1 2 gun sora tekrar geldi sonra yine kesildi 2 gundur yine normal sekilde var yani bilmiyorum hayirlisi olsun artik eger gebelik olursa ayrintili anlatirim insallah surecimi ve belirtilerimiBu ay mesela yumurtlama akıntımı sadece bır gun gordum ben. Yunurtlamadım yunurtam buyumedı dıye düşünüyordum 16 mm olmustu ıste klomen benım yumurtlama belırtılerımıde etkıledı kup kuruydum bu ay normalde 1 hafta akıntım olur o haftayı anlarımkı benım yunurtlama haftam ama bu ay cok degısık
yok demedi valla var yada yok diye varsa açılmıştır dedi sadeceTıkanıklık varsada acılmıstır ne demekkkı varmıymıs yokmuymus tam net bıse demıyormu
Ben çatlama olunca alt karnımda ağrı hissettim yoğun felç gibi yaptı yanş sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi ağrılar oldu öyle anladımEvet ılac degıstırıyor herseyı dıyorunya yumurta yok sanıyodum ben okadar belırtım olmadıkı
Yumurtlamam uzun surmus olabılır yumurtanın pık yapmıstır ama gec catlamıstır akıntı devam etmıyo yumurta catlayınca pat kesılıyor dedı doktor da banabenim normlade adet sonrasi akintim azalir sonra yumurtlama donemi artar 2 3 gun olur kesilir ve regl oncesi baslar ama bu sefer daha farkli oldu hic kesilmedi 21inden sonra kesildi 1 2 gun sora tekrar geldi sonra yine kesildi 2 gundur yine normal sekilde var yani bilmiyorum hayirlisi olsun artik eger gebelik olursa ayrintili anlatirim insallah surecimi ve belirtilerimi
Benimde akıntım var beyaz krem kıvamlı dünden beri arttıbenim normlade adet sonrasi akintim azalir sonra yumurtlama donemi artar 2 3 gun olur kesilir ve regl oncesi baslar ama bu sefer daha farkli oldu hic kesilmedi 21inden sonra kesildi 1 2 gun sora tekrar geldi sonra yine kesildi 2 gundur yine normal sekilde var yani bilmiyorum hayirlisi olsun artik eger gebelik olursa ayrintili anlatirim insallah surecimi ve belirtilerimi
Bu ne sacma bırsey ya bole seymı olur varmı yokmu ben onun ıcın cekılıyorum bu ne sacma bır cevap bu doktorlar ınsanı kanser eder ıyı bır hastanemıydı cekındıgın yer heryre guvenme dedı bana doktor hsg ıyce arastır dedı bende burda degıl meemlektee cekıncem ora daha gelısmısyok demedi valla var yada yok diye varsa açılmıştır dedi sadece
Hah ıste aynısını bende yasadım tek fsrk benımkı ıgnesız cstladı cuma gunu enfeksıyon gsz sancıısı o baskı agrı bır gormen lazım kıvırdı benı ılıskıde bıle baskıdan aglıycaktımBen çatlama olunca alt karnımda ağrı hissettim yoğun felç gibi yaptı yanş sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi ağrılar oldu öyle anladım
yani dediğim gibi 21 inde yumurta aki gibi akintim oldu ve pat kesildi 23 24 gibi tekrar oldu ve yine pat kesildi artik bilmiyorum ben gun asiri degerlendirdigim icin sorun etmedim canim sasece bat tarihimi tam kestiremiyorum o kadar o da onemli degil zaten varsa test yapinca cikar illa birindeYumurtlamam uzun surmus olabılır yumurtanın pık yapmıstır ama gec catlamıstır akıntı devam etmıyo yumurta catlayınca pat kesılıyor dedı doktor da bana
evet ya dunden beri kasik batmalarim da cogaldi bude gobegin sol yaninda batmam var bakalimBenimde akıntım var beyaz krem kıvamlı dünden beri arttı
Bence bu iyiHah ıste aynısını bende yasadım tek fsrk benımkı ıgnesız cstladı cuma gunu enfeksıyon gsz sancıısı o baskı agrı bır gormen lazım kıvırdı benı ılıskıde bıle baskıdan aglıycaktım
bende memleketteyim devlete gittim ve devletti en iyi doktordu bakalim canim cok yandi benim belki de ondan demistir oyle bilmem ki ama sonuc olarak acilmis çıktım ordan onemli olan bu benim icinBu ne sacma bırsey ya bole seymı olur varmı yokmu ben onun ıcın cekılıyorum bu ne sacma bır cevap bu doktorlar ınsanı kanser eder ıyı bır hastanemıydı cekındıgın yer heryre guvenme dedı bana doktor hsg ıyce arastır dedı bende burda degıl meemlektee cekıncem ora daha gelısmıs
Insallah ıyı bıseydır evet ılıskıde aglıycaktım bıtmesını dort gozle bekledım oyle karnımda ve vajınada berbat baskı oldu dedım catladı ınsalah cunku ılk kez bu ay oldu bu 12 ay sonraBence bu iyi
Bir şey kuzwnimin bu şekilde olmuştu gebeliği ilişkide bile ağlayacak gibi oldum demişti ağrıdan
ay insallah guzel sonuclar alirsin canimmInsallah ıyı bıseydır evet ılıskıde aglıycaktım bıtmesını dort gozle bekledım oyle karnımda ve vajınada berbat baskı oldu dedım catladı ınsalah cunku ılk kez bu ay oldu bu 12 ay sonra
Ben hiç bilmiyorum ama dpo 14 gibi bişey diyor chatgptDoo kaç sizin
senden guzel haber gelicek inaniyorumBen hiç bilmiyorum ama dpo 14 gibi bişey diyor chatgpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?