Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İçin rahat olsun çatlamayacağı varsa yumurtanın iğne versende çatlamaz. Yani demek istediğim Çatlayacak olan iğne versende vermesende çatlar :)
Verseydı bıle burda yoktu arastırtdım ıgneyı doktor bıraz basından attı galıba benı bana hap kullandırdı ılıskı gunu verdı ılıskı gununden sonra benı cagırması gerekmezmıudı kızlar catlayı catlamadıgına bakmak ıcın galıba ızıne gıdecektı ve benı basından savdı

Biraz öyle olmuş. Birde diyorlar ki doktor kontrolü olmadan kullanmayın vs. O kadar büyük bir problem olsa doktor salar mı. Olağan bir şey olduğu için doktor savsaklamış herhalde. Hani çatlamazsa kist olur o da adetle atılır. Çatlarsa da gebelik olur zaten gelecek yine diye düşünüyor herhalde

Valla bılmıyorum canım ıste klomenle hanı sonradanda buyyyen yumurta olablıyomus pcosda, ee bendede pcos var acıkcası korktumda baksa yumurtlar buyur dıye bıde bu buyyen yumurta 23 25 mm olup kıst olur atılmaz dıye de korktum ıste madem doktor kontrolu olmadan kullanmayın
Denılıyor bu doktor benı neden takıp etmedı anlam veremedım ya zaten bu ay olmassa hsg ye gıdıyorum oda bır dünya para ama artık gozumu kararttım

Benimki de çağırmadı

Ya oylemı gecen. Ay sankı sen benle aynı regl olmuştun dıye hatırlıuorum nasıl 4 aralık
gecen ay 11 kasimda regl oldum ve sadece 4 gun sürdü erken bitti surekli akintim devam etti 21 kasimda yumurta aki gibi geldi ve kesildi, o yuzden 21 kasim oldugunu düşünüyorum, 23 24 gibi az bi akintim oldu ama daha kivamliydi o yuzden 21 oldugunu düşünüyorum tahminime gore yorumluyorum, dongumde 26 28 arasinda degisiyor 21 kasima gore 4 aralik bat ama daha gec yumurtlama olduysa 7 8 aralik gibi olur, kisaca 4 8 aralik arasi diye düşünüyorum canım

O kistler basit kistler. Genelde adetle atılıyor. Adetle atılmasa bile bir ay misal doğum kontrol hapı kullandırıp öyle attırıyorlar ondan sonra tedaviye devam ediyorlar. İşte bu noktada tabiiki kontrol etmesi gerekir. Bu ay olmazsa diğer ay doktor değiştirip durumu anlatabilirsin

Esın de test vs verdımı yoksa sadece senmı kontrollerınınyaptırdın bır yılımı beklıyosun dolsun dıye benımde 13 ay oldu bebek olmadı evlenelıde 16 ay oldu neredese bır bucuk yıl olacak
esimde test verdi canim sonuçları temiz cikti bir sorun görünmüyor doktor bor yilin dolmasini bekleyecegiz dedi 29 eylulde hsg de cektirmistim bakalim bekliyorum insallah bu ay guzel haberler alacağımı umut ediyorum

Pekı testle takıo etmısmıydın canım bazen testle bıle takıp etsek tam denk gelmıyor regl tarıhı ben genelde 11 olduysam 11 ınde oluyorum dıger ayında daha dogrusu o tarıhe kadar beklıyorum dongum kısa da olsa genede tam tarıhı beklıyorum cunku dıger turlu gecıkme olduğunu sanıyorum sonra adet oluyorum sonuda husran oluyo erken gelır dıye hesaplayınca

esimde test verdi canim sonuçları temiz cikti bir sorun görünmüyor doktor bor yilin dolmasini bekleyecegiz dedi 29 eylulde hsg de cektirmistim bakalim bekliyorum insallah bu ay guzel haberler alacağımı umut ediyorum
Hsg sonucun ne çıktı pekı ooo senın herseyn tamam gerısı alllaha kalmıs artık hsg de temızsse. Artık zamnını beklıyor

Ya inşallah buraya pozitifi yazarız çok umutluyum çatlatma iğnesi oldum ilk defa bi belirti
Yok gibi sadece göğüs damarlarım çok belirgin o belirti olmaz heralde
Ama hiç de öyle olmazdı bilemedim
insallah guzel sonuclar alirsin benimde belirti denir mi bilmiyorum goguslerim yumurtlamadan beri dolgun ve ağrılı ve kasik ve bel agrilari yasiyorum bakalim

Ah canım keske doktor degıstıme sansım olsa yasadıgım yerde kadın doguma dahı randevu bulamıyoruz bu doktor sadece tedavıyı uyguluyor hastanede ve malesef erkek genede gozumu karartıp gıttım ama ıstedıgım gıbı olmadı ılerlemelerı bu arada ıste kıstten korktugum ıcın takıp etsın ıstedım. Dogum kontol hapı evlendıgım ılk ay kullandım ve psıkolojımı bozdu bıdaha allah onu bana kullandırtmak zorunda bırakmasın

bu ay testle takip yapmadım kuzu, daha da strese sokar beni diye, benim belli bir gun olmuyor maalesef 1 2 gun mutlaka one yada geriye atar gecen ay 4 gun gecikme yaşamıştım olabiliyor yani hersey etkileyebiliyor genelde yumurtlamadan sonraki 12. gun ile 16.gun arasinda adet olurum

Hsg sonucun ne çıktı pekı ooo senın herseyn tamam gerısı alllaha kalmıs artık hsg de temızsse. Artık zamnını beklıyor
evet canim cok sukur sıkıntı cikmadi tikaniklik varsa da açılmıştır dedi doktor, gun aşırı devam et dedi, 1 yilin dolmadan da baska birsey yapmayacağız dedi bakalim artik dedigin gibi zamanini bekliyor minnos

Bu ay mesela yumurtlama akıntımı sadece bır gun gordum ben. Yunurtlamadım yunurtam buyumedı dıye düşünüyordum 16 mm olmustu ıste klomen benım yumurtlama belırtılerımıde etkıledı kup kuruydum bu ay normalde 1 hafta akıntım olur o haftayı anlarımkı benım yunurtlama haftam ama bu ay cok degısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…