• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İnşallah canım benim ♥️ Senden de iyi haberler bekliyorum ♥️ benim tutarsa tüyoları veriyorum 🫢😜valla chatgpt yeter artık sorma bana yazcak bıktı kaç gündür😅
Bana bir keresinde demişti hshdhdhs seni anlıyorum ama artık biraz düşünmeye ve aramaya ara vermelisin demişti hshdhshd

Ama bir şey söyleyeyim mi ben bu ay forumda çok takılmamaya çalıştım öyle olunca kafam çok rahattı ve zaman çok çabuk geçti geçen ay sanki uzay zaman bükülmesi oldu her gün bir hafta gibiydi her dakika forumda araştırma yapıyordum 😂

melegimmm sabirsizlik diyince sen ve selogi selogi hfjdndkdndkdmkdmxmx
Ama ben sayılmam ağrıdan duramadım 2 gün. Uykudan uyandım. Aşırı tuhaftı. Napsaydım :)))) Gerçi şimdi de bekliyorum değişen bi şey yok ama daha umutla :)) yoksa müdür dinlenmez mi

Ama bir şey söyleyeyim mi ben bu ay forumda çok takılmamaya çalıştım öyle olunca kafam çok rahattı ve zaman çok çabuk geçti geçen ay sanki uzay zaman bükülmesi oldu her gün bir hafta gibiydi her dakika forumda araştırma yapıyordum 😂
Ben neredeyse hergün buradayım 😅 kafaya takmamaya çalışıyorum amaa elimde değil 😅

Back
X