o sirada bayilan ben djdjdjdjdkdkdjdkdkdksBen gideyim yarın bi predictor test alayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sirada bayilan ben djdjdjdjdkdkdjdkdkdksBen gideyim yarın bi predictor test alayım![]()
Kesinlikle hayırrrr ty den awox 15 li alıyosun o fiyata ajsjdjdjdjBen gideyim yarın bi predictor test alayım![]()
awox 3 gune anca gelir yapamaz oyle bdjxjdjdnxknxkxnxkxmxmxmKesinlikle hayırrrr ty den awox 15 li alıyosun o fiyata ajsjdjdjdj
Bir tanesine o parayı veremeyiz dodooooawox 3 gune anca gelir yapamaz oyle bdjxjdjdnxknxkxnxkxmxmxm
Bir de bir şey daha soyleyecegim benim çene bölgemde çok fena sivilcelenme başladı bugün bu da bir belirti miawox 3 gune anca gelir yapamaz oyle bdjxjdjdnxknxkxnxkxmxmxm
Batlarımız aynı değil ama bende yokBir de bir şey daha soyleyecegim benim çene bölgemde çok fena sivilcelenme başladı bugün bu da bir belirti mi![]()
ay benimde alnim sivilcelenmis eltim diyo adet mi oluyon dedim dur bi daha yeni temizlendim bisey bekliyoz burda jdjdjdndkdmsm cekirdegi azaltmaliyim galiba djdjidmdBir de bir şey daha soyleyecegim benim çene bölgemde çok fena sivilcelenme başladı bugün bu da bir belirti mi![]()
Ben bu ay bilerek bişey yemedim tek yediğim kekay benimde alnim sivilcelenmis eltim diyo adet mi oluyon dedim dur bi daha yeni temizlendim bisey bekliyoz burda jdjdjdndkdmsm cekirdegi azaltmaliyim galiba djdjidmd
demekki sen cekirdek yememissin jxjxkdksksm ay şaka bi yana yuzum yaglanmis ondan herlade cok cekirdek yiyorum bu ara sanirim o yuzden dkxjdkBatlarımız aynı değil ama bende yok
Dimii artık Kızlar hamileyimm demek istiyorum burayaİnşallah ya hem de çok ihtiyacım var yeter nazlandığı bu kadar
Yap kızKızlar selam 29-30 kasım arası ince uzun ip gibi sümüksü kahve akıntım oldu pede gelen 5 aralık beklenen adet tarihim bugün bu akıntı akşam üstüne doğru rengi açıldı sizde yarın test yapayım mı 22 kasım pik görmüştüm akıntımı takip ederek.
ben cekirdege karsi koyamiyorum ya maalesef....... hddjmdkdmxBen bu ay bilerek bişey yemedim tek yediğim kek![]()
ay dur belki yeni yerlesiyordur 2 gun bekle benceKızlar selam 29-30 kasım arası ince uzun ip gibi sümüksü kahve akıntım oldu pede gelen 5 aralık beklenen adet tarihim bugün bu akıntı akşam üstüne doğru rengi açıldı sizde yarın test yapayım mı 22 kasım pik görmüştüm akıntımı takip ederek.
ay bende yaaa rabbim yasatsin hepimizeeeDimii artık Kızlar hamileyimm demek istiyorum buraya![]()
al iste kiz dur daha yeni yerlesiyo buyuk ihtimalle bi yerlessin minnos bi dur hdkdjdkxnxkxmYap kız