- 25 Ekim 2025
- 550
- 318
- 18
- 32
Varsa silik falan çıkar artık. Test sayında sorun yoksa bi bakBat bugün 1-2 Aralık diyelim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa silik falan çıkar artık. Test sayında sorun yoksa bi bakBat bugün 1-2 Aralık diyelim canım
müdür dinlenseydi bunlar gelmicekti basimiza xkjxjdndksmzmAma ben sayılmam ağrıdan duramadım 2 gün. Uykudan uyandım. Aşırı tuhaftı. Napsaydım :)))) Gerçi şimdi de bekliyorum değişen bi şey yok ama daha umutla :)) yoksa müdür dinlenmez mi
Tamam işte her güne 1 tane ahsjxjayyyyy hahahaha 5 tane var ama baskada almam bak ona gore hahahahah
Bilmez miyim canım ben tam 2 yıldır buradayım kimler kimler doğurdu kimi 2. Ye hamile kaldı kiminin kötü deneyimi oldu. Kafaya takmamak çok zorBen neredeyse hergün buradayımkafaya takmamaya çalışıyorum amaa elimde değil
![]()
yaa insallah hep birlikte geceriz ama yine de sizi birakamam kiiiAy canım biz çektik sen çekme inşallah ya hemen seni gönderelim anneler kulübüne
Yazıyorum aslında aradasessizsinnn amaaaaa
bak senin 10 tane sen ondan rahatsinnnnnn sen varya sennn djdndjdndkdmkddTamam işte her güne 1 tane ahsjxj
Negatif görünce salıyorum kendimi ama bakalım belki adet olurum ya 1 2 güne olmazsam öyle yapayım sanki öyle daha iyi olacak gibiVarsa silik falan çıkar artık. Test sayında sorun yoksa bi bak
hepimizin olacak inşallah çok istiyoruzBilmez miyim canım ben tam 2 yıldır buradayım kimler kimler doğurdu kimi 2. Ye hamile kaldı kiminin kötü deneyimi oldu. Kafaya takmamak çok zor
Bilmez miyim canım ben tam 2 yıldır buradayım kimler kimler doğurdu kimi 2. Ye hamile kaldı kiminin kötü deneyimi oldu. Kafaya takmamak çok zor
insalllahhh amiiinnnn amiinnn aminnnnnnYazıyorum aslında aradaherşeyi de okudum şimdiye kadar. Heyecanlarınız heyecanlarım. En kısa zamanda mutluluklarınız da mutluluklarım olur inşaAllah
![]()
11 di dodo bugün innovita kullandım silik pozitif çıktı işte kdjcjsjxjdjbak senin 10 tane sen ondan rahatsinnnnnn sen varya sennn djdndjdndkdmkdd
ay evet yaa valla gercekten iyiki varsinizzz stresin arasinda ilac gibisinizValla sırf şuraya yazmak için üye olanlardanımve çok yardımcı olan bir grup oldu bu grup hepiniz iyiki varsınız
![]()
yaaa tamam tamam sen yap yapin hepiniz yapin hdjdjdjdnkdxmkx11 di dodo bugün innovita kullandım silik pozitif çıktı işte kdjcjsjxjdj
İnşallah ya hem de çok ihtiyacım var yeter nazlandığı bu kadarhepimizin olacak inşallah çok istiyoruz![]()
Test yapacakların sayısı artıyorBen gideyim yarın bi predictor test alayım![]()