ya hayir hayirrr mecburuz buna beklemek zorundayizAma amaaa kalbimi kırdın :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hayir hayirrr mecburuz buna beklemek zorundayizAma amaaa kalbimi kırdın :))))
birakmammm moraliniz bozulmasin diye diyorum ama yaaaa
amin canim insallahAmin inşallah bende 1 seneden fazla oluyor daha da fazlada dusuklerim.var son bir senedirde olmuyor inşallah bu Aralık ayı yılın son ayi Rabbim kavuştursun İnşallah
HAYIRRRAy ben kendimi tutamıyorum. Eğer gerçek bir implantasyon belirtisiyse minik minik çizgi çıkmaz mı? Sabah baksam mı
evettt pik canim degerlendirYakaladim mi piki?
Eki Görüntüle 3679829
ayy evet kocaman bi aile oldukkAy yorumlar 1K olmuş gördünüz mü?![]()
Keske o gunu seni dinleseydim degerlendirmeseydim.. artik ginaa geldievettt pik canim degerlendir
en erken 10 11 dpoKızlar erken gebelik testini dpo kaçta yapıyorsunuz?
ben 2 yada 3 aralik düşünüyorum canimm tezt siparis verdim gelmesini bekliyoruummmmmYani hangi gün yapacaksın canım bizim aynı![]()
hahaha bisey olmaz degerlendir bacim fazla mal goz cikarmazKeske o gunu seni dinleseydim degerlendirmeseydim.. artik ginaa geldi![]()
hic belli olmaaz dpo 12ye gel yaptıcaz sana daben bu ay pek umitli degilim ya nedense icimden bu ayda nanay diyor ondan test falan yapmicam
bebegim şöyle ki benimde gecen ay 4 gun gecikmem oldu ama adet oldum, hatta yaptigim testi bırakıyorum buraya boyle bi testte adet oldum simdi senin testin negatif cikmisti yanlis hatırlamıyorsam eger o yuzden 2 3 gun beklemeni öneriyorum
Normal takvime göre dün gelmeliydi gelmedi bugünde yok yarın artık 3. Gün oluyorbebegim şöyle ki benimde gecen ay 4 gun gecikmem oldu ama adet oldum, hatta yaptigim testi bırakıyorum buraya boyle bi testte adet oldum simdi senin testin negatif cikmisti yanlis hatırlamıyorsam eger o yuzden 2 3 gun beklemeni öneriyorum![]()
hahaha evet iyiki tutmussun kendini o zaman guzel adet gelmezse 2 gun sonra testi tekrarliyorsunn canim varsa bence kesin sonuc verir artikNormal takvime göre dün gelmeliydi gelmedi bugünde yok yarın artık 3. Gün oluyornormalde 1 gün aksardı benim çok şaşkınım bekliyorum bugün bi test alsam mı dedim ama almadım çünkü kendimi tutamamaktan korktum. Belçikadayım ben birde pazar günleri burda açık bir yer de yok yarında alamayacağım böylelikle 2 gün tutmuş olacağım kendimi
![]()