canim hangi markayla yaptin peki bide bat ne zamandiÇok silik var gooğraf ve buraya atınca tam görüntü kalitesi düşüyor. Başına böyle bşr şey gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hangi markayla yaptin peki bide bat ne zamandiÇok silik var gooğraf ve buraya atınca tam görüntü kalitesi düşüyor. Başına böyle bşr şey gelen var mı?
Kaset test ama markasını bilmiyorum . Akşamüzeri yaptım . 3-4 gün varcanim hangi markayla yaptin peki bide bat ne zamandi
batlarimiz yakin haftaya guzel haberler aliriz insallah, agri kesici konusunda da katiliyorum cok sancili geciyor benimde ama korunmayi biraktigimdan beri kullanmamaya calisiyorum en son ne zaman kullandim hatirlamiyorum bile sadece 2 kere agir grip gecirdim antibiyotik vermisti doktor kullanmistim grip ilaci vs. 1 2 ay oldu onlarda kullanali ilaclardan olabildigince uzak kalmaya çalışıyorumDolorex kalidren gibi diklofenak grubu agri kesiciler yumurta gelisimini etkiledigi icin ozellikle regl boyunca kullanilsin istemiyor doktorlar. Benim de regl donemim hep agrili olur hatta oyle bir agri ki kusturur agridan. 1 gun sadece içmeye çalışıyorum ki hemen vücudumdan atilsin. Mümkün oldugunda az dolorex maksimum sicak su torbasi ve allaha agrinin kesilmesi icin dua. Benim de bat 5 aralik:)
bence sabah ilk idrarla erken gebelik dene eger varsa orda bir tik daha koyusunu gorursun canimKaset test ama markasını bilmiyorum . Akşamüzeri yaptım . 3-4 gün var
İyi çok şükür. Kas gerilmesi çok anlamıyorum ya. Ben de felfenaYa bu regl felfena geçiyor ağrım çok fazla ilacın etkisiyle diye düşünüyorum inşallah bir şeyleri temizliyodur diye de sesimi çıkarmıyorum ahahah her ay her döngü umutluyum ya ahaha sen de keyifler nasıll
SilinmişBuda 3 saat sonra yaptığımı test bugunkı ıkıncı testım
Yoktun hiçCanim ctesi isteydim fazla girememwdim eve gekincede 2.mesai basliyor bazem diyorum 2.cocuk icin hazir misindjdjdjd siz naptiniz
selogi bugun dop 5 mis kizjdjdjd
Kız ziyan da edesim yok p.tesi salı mı yapsam kiYani hangi gün yapacaksın canım bizim aynı![]()
Ya çıkarsaaaay bizde napalim kendimizi takip edip birbirimizi tutuyoruz, utanmasa 3 dpo dan itibaren test yapicak zor tutuyorum![]()
selogi
Hayırlara vesile olsunİyi çok şükür. Kas gerilmesi çok anlamıyorum ya. Ben de felfena
Çarşambaya kadar sabretmek istiyorum. Salı eşimin doğum günü moralim bozulsun istemiyorumKız ziyan da edesim yok p.tesi salı mı yapsam kiPozitif olsa koyulaşma takip ederdim ama sen ne zaman yapacaksın
Çok silikte olsa 2. Bir çizgi var yaKızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii![]()
Var di mi ya? Pembe olarak görüyorum bata 5 gün var.Çok silikte olsa 2. Bir çizgi var ya
Ben sabredemedimÇarşambaya kadar sabretmek istiyorum. Salı eşimin doğum günü moralim bozulsun istemiyorum![]()
İlk gebeliğin mi olacak canımBen sabredemedim
Nasip olursa evet, seninİlk gebeliğin mi olacak canım