• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Dolorex kalidren gibi diklofenak grubu agri kesiciler yumurta gelisimini etkiledigi icin ozellikle regl boyunca kullanilsin istemiyor doktorlar. Benim de regl donemim hep agrili olur hatta oyle bir agri ki kusturur agridan. 1 gun sadece içmeye çalışıyorum ki hemen vücudumdan atilsin. Mümkün oldugunda az dolorex maksimum sicak su torbasi ve allaha agrinin kesilmesi icin dua. Benim de bat 5 aralik:)
batlarimiz yakin haftaya guzel haberler aliriz insallah, agri kesici konusunda da katiliyorum cok sancili geciyor benimde ama korunmayi biraktigimdan beri kullanmamaya calisiyorum en son ne zaman kullandim hatirlamiyorum bile sadece 2 kere agir grip gecirdim antibiyotik vermisti doktor kullanmistim grip ilaci vs. 1 2 ay oldu onlarda kullanali ilaclardan olabildigince uzak kalmaya çalışıyorum

Ya bu regl felfena geçiyor ağrım çok fazla ilacın etkisiyle diye düşünüyorum inşallah bir şeyleri temizliyodur diye de sesimi çıkarmıyorum ahahah her ay her döngü umutluyum ya ahaha sen de keyifler nasıll
İyi çok şükür. Kas gerilmesi çok anlamıyorum ya. Ben de felfena

Yani hangi gün yapacaksın canım bizim aynı 😂
Kız ziyan da edesim yok p.tesi salı mı yapsam ki 🥲 Pozitif olsa koyulaşma takip ederdim ama sen ne zaman yapacaksın

Kızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii 😕

Eklentiler

• IMG_2491.webp
    IMG_2491.webp
    119,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2487.webp
    IMG_2487.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2489.webp
    IMG_2489.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii 😕
Çok silikte olsa 2. Bir çizgi var ya

Gunaydin canim prmbelik goruyorumm bendee ay hadi insallah cicegimmm

Back
X