• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

C civcivella24 canım okudum yazdıklarını stres olma. Hap kalınlaştırma yapıyor ya demek ki senin de o kadar kalınlaşma olmuş ki dökülmüş kısa sürmüş. İnce kaldığından dolayı o kadardır. Bu rahmin temizlenmediği anlamına gelmez ki merak etme. Sen tamamen kesildikten sonra sabırla lh testi yap. Al innovita marka iki paket falan o şekilde takip et bakalım
İnnovita aldım evet ama doktor rahmin bayağı kalınlaşmış 11. 4 mm dedi , ama şöyle ki özür dileyerek yazıyorum ben dökülmenin hemen hepsini dün tek parça halinde yaşadım acaba ondan mı kesildi 🥲

Geçmiş olsun, ne rahatsızlığın vardı 🥲
Askım ailevi kalp hastalığı ve kolesterol var ömrümün sonuna kadar gebelik dönemlerim hariç kolesterol ilacı içmem gerekiyor bunları da geçen kasım ayında tam bat günü öğrendim kalp hastalığımı vs 3 gün ağladım sonra regl olmadım muhtemelen stresten , yani anlayacağın bebis benim son zamanlar çok stresli her bakımdan 🥹 ama senin şu testin öyle bir içimi mutlu etti ki inşallah inşallah inşallah sağlıkla ilerler aminnnnn 🌸🤲🏻🫶🏻

Kızlar benim dpo 11 oldu az önce 🤭 aşırı göğüs ağrısı dpo 7de falan başladı sağa sola dönerken çook acıyorlar koltuk altıma doğru uyurken zorlanıyorum 😏 bakalım bat 4 Aralık bekliyorum hayırlısı 🙏🏻 bide bugün hafif kasık ağrıları gelip gidiyor geçen gecede hapşırdım sanki sağ kasığıma bıçak battı çok fenaydı🥹

İnnovita aldım evet ama doktor rahmin bayağı kalınlaşmış 11. 4 mm dedi , ama şöyle ki özür dileyerek yazıyorum ben dökülmenin hemen hepsini dün tek parça halinde yaşadım acaba ondan mı kesildi 🥲
Belki leke leke gelmeye devam edecektir. Yani geliş şekli kesiliyormuş gibi olabilir ama devam eder belki az az. Sen dediğim gibi temizlendikten sonra takip et bakalım ne oluyor ne olmuyor ona göre yine yorumlarız

Bilmiyorum ki chat gbt zaten bu ilaç çekilme kanaması normal adet kanaması değil diyor , cuma günü gittiğim doktor aralık ayındaki döngüm için bir şey demedi hatta ovulasyon düşündüğünde eğer takip ettirmek istersen gel dedi yani etkileyecek olsa söylerdi değil mi 😢😢😢
Ama regl olmak için bırakıyorlar ve döngü sayılıyor. Bence söylerdi. Onu sayma gibi bi şey derdi. Kan akışı varsa regldir. İlaçlı ya da ilaçsız farketmez bence.

Back
X