• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bide ben dpo pik falan hiç bakmadım öyle 3 günde bir ilişki denedim direkt takipsiz programsız 😅 belkide geç tutundu ve değerim hızlı yükselmiyor da olabilir çünkü 22 kasımda ilk testi denedim 6 gün vardı tahminen sonra 4 gün kala denedim sonra kaset test yaptım oda adet gecikince oluyormuş sanırsam yani o iki kaset testtw öylelikle çöp oldu çünkü ben daha yeni geciktim
Tüh keşke erken genelşk testi yapsaydın. Kaset testler biraz daha yükselince amca algılıyor ya 😅

Ben hatırlıyorum seni Ekim ayında da birlikteydik 😂 ben bir keresinde tam 9 gün gecikme yaşadım ve 17 senedir regl oluyorum 1 gün gecikmemişti testler negatifti ama ben kendimi resmen hamile ilan ettim sonrasında yaşadığım hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz regl olduğumda hüngür hüngür ağlamıştım. O yüzden bence de en iyisi beklemek hatta işi abartıp kese oluşasıya beklemek lazım ya 😂😂 Folik asit için erken öğrenmek istiyorum
10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahh

Bence erken bilmek bir yandan iyi yönleri de var. Gerekli vitaminler kullanılmıyorsa erkenden başlayabilirsin veya işte kimyasal bile olsa bir şekilde gebe kalabildiğini de bilirsin. Diğer türlü hiç hamile kalamadım hiç olmadı olayı da olabilir yanlış bilgi olarak

Ya kızlar yapın hepiniz bir test yarın aşın şu test fobisini. Bakın ben günde 2-3 bile yapıyorum. Artık alıştım üzmüyor da 😂 korkularınızın üstüne gidin. Yarın burası test şenliği olsun
size de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahah

Belçikada haftalık gösteren test kullanıyorlarmış genelde bakalım yarın belki onuda alırım 😅 önce erken gebeliği denerim pozitifse onuda yaparım D dodo1234

10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahh
Senin bu 2 ay çok önemli o zaman hsg sonrası oluyor çoğu kadında

Kızlar son 8 9 aydır döngüm 32 gün civarı geçen ay 21. Günde çatlama gördüm çatlamadan 12 gün sonra regl oldum. Bu ay 3 kasımda regl oldum 16 kasımda ovülasyon yapmadım ama sabah bir bazal ısımı ölçmek istedim ateşim 37.5 tu yani yumurtlama büyük ihtimalle döngünün 15. Günü gerçekleşmiş ama bu ay vücudum o kadar sessiz ki normalde asla böyle olmaz yumurtlama ağrıları regl öncesi ağrıları her şeyi yaşarım ama bu ay hiçbir şey yok. Sorum şu sizce test yapmak için 32. Günü bekleyeyim mi yoksa yarın deneyeyim mi sabah 29. Gün olmuş olacak döngüde
18-19 kasım pikti benim. Silik çıktı çizgi. Var gibi ama bata 4-5 gün var. Senin bat ne zaman 3 aralık mı

Back
X