yaaaa muthis bi haberr cok sevindim hayirli olsun betani mutlaka haber verrrBen de aranızdayımyarın kan vereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa muthis bi haberr cok sevindim hayirli olsun betani mutlaka haber verrrBen de aranızdayımyarın kan vereceğim
Benim gazlama seviyesi ajsjdjdal iste kiz dur daha yeni yerlesiyo buyuk ihtimalle bi yerlessin minnos bi dur hdkdjdkxnxkxm
Bu yerleşme kanaması kaç gün sürüyor normalde. Benim adetime 6 gün kala hiç lekelenmem olmamıştı ilk defa oldu göğüs ağrım olurdu oda yok.ay dur belki yeni yerlesiyordur 2 gun bekle bence
e buna gore biz gebeyiz kxjdkdmdjdjdjdk
Belirtilerim göğüste hassasiyet çok fazlaydı normalde olmaz bir de hep günü gününe regl olurum 1 gün gecikti test yaptım damlatır damlatmaz böyle silik çıktıyaaaa muthis bi haberr cok sevindim hayirli olsun betani mutlaka haber verrrbelirtilerin nelerdi ve gecikmen oldu mu canimmm
Benim bıyık kısmında çıktı sivilce
gelene gecene yapistiruyon valla hdjdjdkdkkdmd hizina da alamiyon durduramiyoz kfjdkdBenim gazlama seviyesi ajsjdjd
Kesine buna gore biz gebeyiz kxjdkdmdjdjdjdk
1 2 gun diyorlar genelde canim yerlesme tamamlaninca geciyormuss takip et cogalmaz insallahhhBu yerleşme kanaması kaç gün sürüyor normalde. Benim adetime 6 gün kala hiç lekelenmem olmamıştı ilk defa oldu göğüs ağrım olurdu oda yok.
Bak bende aynıyım asla göğsüm bu kadar sert dolgun kalmazBelirtilerim göğüste hassasiyet çok fazlaydı normalde olmaz bir de hep günü gününe regl olurum 1 gün gecikti test yaptım damlatır damlatmaz böyle silik çıktı
Hayırlı olsun var belli kızımda benim böyleydi beta 174 çıkmıştıBelirtilerim göğüste hassasiyet çok fazlaydı normalde olmaz bir de hep günü gününe regl olurum 1 gün gecikti test yaptım damlatır damlatmaz böyle silik çıktı
ayy super ya cok guzel bi haber oldu bize araligin ilk gebe haberini senden aldik canimmBelirtilerim göğüste hassasiyet çok fazlaydı normalde olmaz bir de hep günü gününe regl olurum 1 gün gecikti test yaptım damlatır damlatmaz böyle silik çıktı
Bak ben bu ay hamile çıkmazsam chatgpt saptırıyor demektir bana daha önce hiç kesin konuşmazken bu ay bazal ısı değerlerimi girince yüksek ihtimalle hamilesin dedi negatif çıkarsak toplaşıp sözlü dövelim chatgpt yi
Hafi hayırlısı olsun ben de aynısını dedim ve sonuç buBak bende aynıyım asla göğsüm bu kadar sert dolgun kalmaz![]()
ay tamam ya tamam tamam valla tamam yapicam delirttiniz beni bu gece dkdjdkndkxmdkdmdkmdksKesinYarın testte buluşalım Dodo
başka şansımız kalmadı ahahha
Valla bi gör neler yazıyor testsiz inancam artık chateBak ben bu ay hamile çıkmazsam chatgpt saptırıyor demektir bana daha önce hiç kesin konuşmazken bu ay bazal ısı değerlerimi girince yüksek ihtimalle hamilesin dedi negatif çıkarsak toplaşıp sözlü dövelim chatgpt yi![]()
e benimde ayni sekilde djdhjdmdBak bende aynıyım asla göğsüm bu kadar sert dolgun kalmaz![]()
Gercekten mi önceki mesajları okumamıstım daha yeni girdik hadi bunay güzel haberler alalım her günayy super ya cok guzel bi haber oldu bize araligin ilk gebe haberini senden aldik canimm![]()
Hadi inşallah güzel haberler bizi bekliyordure benimde ayni sekilde djdhjdmd
Yerleşme kanaması gördün mü hiçBelirtilerim göğüste hassasiyet çok fazlaydı normalde olmaz bir de hep günü gününe regl olurum 1 gün gecikti test yaptım damlatır damlatmaz böyle silik çıktı