• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ya ben lanet muhasebeciyim ve ay sonu acayop yogunum 4 5 gune daha aktif olurum :D:D:D buarada benim 24 kasım catlama olmuştu bugun dop kaç oluyor kız dop 7 herhalde.
aynen dpo 6 yada 7 , bunlar dun bana neler yapti bi bilsen bugun zorla test yaptirdilar bana jdjdjdjdmkd

Allah Allaaahhh :D Her şeyde hemen olmaz. Bekleyen de güzelleşirr. Sen ne takviyeler alıyorsun
Ben sadece bunun için eskiden beri kimilerini daimi kimilerini dönüşümlü kullanırım canım; omega 3, c vitamini, b vitaminleri, alfa lipoik asit, çinko, selenyum, d3k2 vs vs...

ay insallah hayirli haberi alsaydik da 2 gun erken gec fark etmiyor 💖💖
Benim Perşembe kaset test vardı elimde sabah yapicam diye düşünmüştüm gece 11 gibi uyudum artık nasıl derin uyuduysam aniden uyandım lavaboya gitmem gerekiyordu hemen kosa kosa testi aldım gittim yaptım zannediyorum ki sabah saat 5-6 arası ahshahahshshshahs test negatif çıktı gittim saate baktım saat gece 12 buçuk düşünün artık nasıl bir piskolojideyim 😂😂

Bakın

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    IMG_1282.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 35
Benim Perşembe kaset test vardı elimde sabah yapicam diye düşünmüştüm gece 11 gibi uyudum artık nasıl derin uyuduysam aniden uyandım lavaboya gitmem gerekiyordu hemen kosa kosa testi aldım gittim yaptım zannediyorum ki sabah saat 5-6 arası ahshahahshshshahs test negatif çıktı gittim saate baktım saat gece 12 buçuk düşünün artık nasıl bir piskolojideyim 😂😂
ay Allah seni bildigi gibi yapsin djdhdjdjd

Back
X