en ufak umutta bizdir jfnfjdjdndkdmEki Görüntüle 3680430 Benim anlam yükleyiş jajdjdjdjjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ufak umutta bizdir jfnfjdjdndkdmEki Görüntüle 3680430 Benim anlam yükleyiş jajdjdjdjjd
tamam da bu kimyasal olmuş muhtemelen aslında yalancı pozitif değil. işte pozitifi bir şekilde görüyorsunda gerisi tutunabilmesinde gelişmesinde allah onu da nasip etsin inşallahhh hepimizeeedilann sana simdi gecen ay ki fotografi aticam neden sevinmedigimi anlayacaksın ndjdjdkdmxoxm
Zeynoş ya öyle demesene üzülüyorumtamam da bu kimyasal olmuş muhtemelen aslında yalancı pozitif değil. işte pozitifi bir şekilde görüyorsunda gerisi tutunabilmesinde gelişmesinde allah onu da nasip etsin inşallahhh hepimizeee
amin canimmmm, yok kimyasal oldugumu düşünmüyorum ya yalanci pozitifti bence ve buna benzer o kadar cok gordum ki o yuzden sevinemiyorum simdi awox yaptim onu da cok aşırı zor gorunce umutlanamiyorum maalesef ya keske sevinebilsem ama olmuyortamam da bu kimyasal olmuş muhtemelen aslında yalancı pozitif değil. işte pozitifi bir şekilde görüyorsunda gerisi tutunabilmesinde gelişmesinde allah onu da nasip etsin inşallahhh hepimizeee
ilk defa duyuyorum o markayı emin misin bak bende negatif dedim oturdum icini acip baktim biseler gordum jdhdjdjsjsBen yaptım test AFTER10 markası ama negatif dpo11 bugün![]()
Eczanede o varmış içinide açtım maalesef canımilk defa duyuyorum o markayı emin misin bak bende negatif dedim oturdum icini acip baktim biseler gordum jdhdjdjsjs
Belki hatalıdır testEczanede o varmış içinide açtım maalesef canım
Kuzum bende gördüm sanki ya var gibi pembelik@papatya1632gel kiz buraya bak bakim![]()
Adet olmadığım sürece umutluyum bakalımBelki hatalıdır test
Bence kimyasal oldu baya net cunkuuamin canimmmm, yok kimyasal oldugumu düşünmüyorum ya yalanci pozitifti bence ve buna benzer o kadar cok gordum ki o yuzden sevinemiyorum simdi awox yaptim onu da cok aşırı zor gorunce umutlanamiyorum maalesef ya keske sevinebilsem ama olmuyor
kaset testse ondan dolayı çıkmamış olabilir. kaset testler adet gününde veya adet geçince anca çıkarıyor. erken gebelik alman erken test yapıyorsan daha iyiEczanede o varmış içinide açtım maalesef canım
Napim kız regl günüm hiçbir belirtim yok reglde olmadımhaydaaaaa bu başlık test canavarı hahaha![]()
Ahshahahahah yap yapbenim dpo 4 bende test yapcam gaza geldim ahahahah