- 20 Haziran 2016
- 6.672
- 11.003
- 248
Of yap deseniz denicektim artık akslsşdayyyy hayir xjdhjddk 2 gun once biri konu acmisti bununla ilgili jdjdidndjmdod geberdim okurken yorumlari hdjdjdjdklskd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of yap deseniz denicektim artık akslsşdayyyy hayir xjdhjddk 2 gun once biri konu acmisti bununla ilgili jdjdidndjmdod geberdim okurken yorumlari hdjdjdjdklskd
benim caresizlik seviyesi vallahi xjxjdjdkkdkdkfkx biri sey yazmisti eskiden gebelik testi mi vardi burun gibi bisey deyiyosa adet degmiyosa hamilelik falan yazmisti e dedim yuh yani bi bu kalmisti yapmadigimi fjxjdjfjfiflfldOf yap deseniz denicektim artık akslsşd
Canım böyle bir topik de açmış biri geçen biraz linç etmişlerAy bu rahim aşağı iniyo yukarı çıkıyo nasıl anlıcaz parmağımızı mı sokucaz sklsskdşf bi o kalmıştı![]()
Sanki başladıayyy geliyomuuuu
ayyyy hayirr yapmayin nolurr xjdjdkdkskkdjxncjdndkdnkxmxldmxomxlskskdCanım böyle bir topik de açmış biri geçen biraz linç etmişlerparmakla anlayan da gördüğün gibi koca ile anlayan da
birinden birini denemek ister misin
eger gebelik yoksa cabucak başlasin ki yeni döngüne gecis yap biran onceSanki başladı
izin vermicem bu aksam beni kandirmaniza jddhjdjdkdkdk
Ben bunu kocama söylesem bana bi tarafıyla güler ahaahhahaCanım böyle bir topik de açmış biri geçen biraz linç etmişlerparmakla anlayan da gördüğün gibi koca ile anlayan da
birinden birini denemek ister misin
of cok guldum ama o yorumlari okurken ya jdjxkxkdldxBen bunu kocama söylesem bana bi tarafıyla güler ahaahhaha![]()
Lekelenme nasıl oluyor bi de ona ümitleneyimeger gebelik yoksa cabucak başlasin ki yeni döngüne gecis yap biran once
Bizimkilerin sensörleri bozulmuşBen bunu kocama söylesem bana bi tarafıyla güler ahaahhaha![]()
pembe yada kahverengi oluyomussssss galiba bebegimmmLekelenme nasıl oluyor bi de ona ümitleneyim![]()
Çoğalmazsa burdayım ahahhahapembe yada kahverengi oluyomussssss galiba bebegimmm
cogalirsa da burdasinnnnn ne dedim benn o guzel haberlerinizi alana dek burdayimmm hepinizden guzel haberleri alacagimmmmmÇoğalmazsa burdayım ahahhaha![]()
Valla kuzum benimki de öyle sanıyordu hatta komik tabirle yaparız bir tüp çocuk ne dert ediyorsun diyorsu tüp çocuk bile olmadı hzhshshsbenimki işin kolayına kaçmaya calısıyor shcjdjd hemen yaparız bu kadar ugrasmamıs oluruz diyo some işsel problemler ikimizde global kurumsal şirketler de yöneticiyiz çok yoğun geçiyor süreçler şuan izindeyim diye rahatım
Öyle bir dedin ki hamileymişsin gibicogalirsa da burdasinnnnn ne dedim benn o guzel haberlerinizi alana dek burdayimmm hepinizden guzel haberleri alacagimmmmm
ozur dilerim ama benim som agizlik tam olarak buralarda jjdjsjs maalesef bende boyle konusup cok agzimin payini aldim artik korkuyom bisey diyemiyomValla kuzum benimki de öyle sanıyordu hatta komik tabirle yaparız bir tüp çocuk ne dert ediyorsun diyorsu tüp çocuk bile olmadı hzhshshs
Parmak filan uğraşma bence herkesin yapısı da aynı değil ayrıca bu bir gebelik belirtisi değil ama bazen tesadüf bizde tutuyordu.Of yap deseniz denicektim artık akslsşd