• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

noooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdod
İyi yapmışsın bana da kaynanam öyle bir gaf yapmıştı ağlattım valla üzüldüm sonra ama hakketti. Ya annemi kaybettikten sonra evini topluyoruz daha 15 gün olmuş bana diyor ki pişman olduğun bir şey var mı nasıl yani dedim e bir torun görseydi kadın keşke dedi. Döndüm dedim ki kocama da böyle söylemişsiniz sırf siz üzülmeyin diye söylemedik bizim çocuğumuz olmuyor biz zaten denedik sebepte eşim kaynaklı böyle söyleyip üzmüşsünüz kocamı bir daha söylemeyin dedim. Yazık o da üzüldü ağladı normalde çok severim kendisini ama o an hak etti yani

Ay dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezler
ay normalde bende cok cirkefimde iste dua etsinler arada kocam var fndjdjdnkd normalde kaynanam da asla konusunu bile acmaz da kadinin bosluguna denk gelmis demekki djjdjdkd

İyi yapmışsın bana da kaynanam öyle bir gaf yapmıştı ağlattım valla üzüldüm sonra ama hakketti. Ya annemi kaybettikten sonra evini topluyoruz daha 15 gün olmuş bana diyor ki pişman olduğun bir şey var mı nasıl yani dedim e bir torun görseydi kadın keşke dedi. Döndüm dedim ki kocama da böyle söylemişsiniz sırf siz üzülmeyin diye söylemedik bizim çocuğumuz olmuyor biz zaten denedik sebepte eşim kaynaklı böyle söyleyip üzmüşsünüz kocamı bir daha söylemeyin dedim. Yazık o da üzüldü ağladı normalde çok severim kendisini ama o an hak etti yani
Iyı yapmıssın hakedıyolar bazen benım halamın cocugu olmadı kaynanadı cenesı durmuyodu oglu yuzunden olmuyo onda sorun var ama olurmu paşalarının sorunun kabul etmıyolwr soranlarafa gelınden dıyolar neler yasadı halam

basin sagolsun canim, bazen hak ediyolar bende seviyorum aslinda normalde de asla konusmaz bu konulari karismaz yani o an artik bosluguna mi denk geldi noldu soyledi valla bende verdim cevabini

Valla iyi niyetten anlayacak insan olsa bakılır daa laf sokmaktan başka bişey yapmıyo belli ki öylelerine değmezz
ay banane canik sanki ben o durumda olsam bakicaklar asla bakmazlar ben daha ortada bisey yok annemi cagiririm yada ben giderum falan diyorum bu sen bakarsin artik diyo dedim bakamam kusura bakma ndjdndjdnd

basin sagolsun canim, bazen hak ediyolar bende seviyorum aslinda normalde de asla konusmaz bu konulari karismaz yani o an artik bosluguna mi denk geldi noldu soyledi valla bende verdim cevabini
Dostlar sağolsun canım Allah düşmanımın başına bile vermesin annesizlik çok zor. Ama nolursa olsun içine atmayacaksın bu hayatta. Söylenen sözün telafisi olur özür dilersin ama söylenmeyen söz insanın can evine oturup onu yer bitirir. Siz beni gruptan atın valla ben çok depresifim son zamanlarda normalde komik biriyimdir ama işte duygusallık had safhada

Back
X