• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

hey maşallah be ne konuşmuşsunuz :) ben gece perte cıktıgımdan gıremıyorum cok :) günaydınnnnnnn kızlarrrrr:)

Günoo kızlarrr :) bende şimdi okudum mesajlarınızı bir iki şeye istinaden bende bir şey diyim.
Benlm kaynanam da normalde asla ses etmez bugüne kadar bir kere bile çocuk ne zaman torun vs. hiç demedi. Biz balık almıştık ona isim ne koyalım diye konuşuyorduk komik isimlerle şakalaşıyorduk öyle laf arasında dedi ki millet bebek ismi seçiyor biz balık dedi. Tak kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim ses etmedim güldüm geçtim ….

Birde ben geçen ay medicabil hastanesinde betahcg testi yaptıracağım dedim 450 tl ücret aldılar. 2800 aşırı pahalı djdjjddj

Ayyy böyle tek tek yazıyormuşum gibi oldu ama dün gece yataktayken ani hareket ettim sağ kasıma ağrı saplandı anlık. Normalde adet olmadan 1 hafta önce falan ani harekette böyle saplanırdı benim. O yüzden moralim bozuk uyandımm

Günaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok

Günoo kızlarrr :) bende şimdi okudum mesajlarınızı bir iki şeye istinaden bende bir şey diyim.
Benlm kaynanam da normalde asla ses etmez bugüne kadar bir kere bile çocuk ne zaman torun vs. hiç demedi. Biz balık almıştık ona isim ne koyalım diye konuşuyorduk komik isimlerle şakalaşıyorduk öyle laf arasında dedi ki millet bebek ismi seçiyor biz balık dedi. Tak kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim ses etmedim güldüm geçtim ….

klasik tepkiler cok normal hiç takılma milletin baskısı bitmez anam :D doğur ikinci ne zaman derler :D (bu da bana yapılan zorbalık :)

Günaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok
hayırlısı canım benım regli bekle bellı olmaz ;) baktın negatif yenı aya bomba gibi hazırlan:D

Günaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?

klasik tepkiler cok normal hiç takılma milletin baskısı bitmez anam :D doğur ikinci ne zaman derler :D (bu da bana yapılan zorbalık :)
ayyy benim kendi annem çok zorbalıyorrr. kilolu olduğum için için ergenliğimden beri takık zayıfla da zayıfla karşımda oturup ağlıyor o derece diyim. yani bekarken milletin lafına takılıyordu işte diyorlardı ki zeynep çok ağırbaşlı düzgün güzel kız ama benim oğlum kilolu sevmiyor biraz zayıflasa ben zeynepi oğluma çok istiyorum falan tarzı konuşuyorlardı veya isim vermeseler bile genel konuşurken ben kilolu gelin istemiyorum cümlelerini duyuyordu milletten o da benim üstüme geliyordu zayıfla diye. şu anda da çocuğa engel olduğu için taktı. bu sefer senden kaynaklı çovuk olmuyor boğazını tutup adam akıllı diyetini yapmıyorsun diye zorbalıyorrr
valla hele bir 1 tane olsunda böceğim ikincisi de olsa çok iyi olur ama olmazsa da çok şükür bir tane sağlıklı eli ayağı düzgün çocuğum var der köşeme çekilirim napim :(

Günaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
benim pik olma döneminde oluyordu akıntım çatlayana kadar , çatladıktan sonraki gün gözle görülür derecede kesildi akıntı

yeni bir döngü yeni bir umut hayırlısı olsun inşallah canım :)

Günaydın kızlar gece olan konuşmaların hepsini okudum. Hepiniz çok tatlısınız :) sabah uyandım regl ağrım gibi ağrı var biraz üzdü bu …

Günaydın kızlar gece olan konuşmaların hepsini okudum. Hepiniz çok tatlısınız :) sabah uyandım regl ağrım gibi ağrı var biraz üzdü bu …
burada herkese regl belirtileri ile gebelik belirtileri benzer dedikten sonra sabah benim de bu düşünceyle uyanmam ....

Back
X