iyi bari ahhaha sabah gorusuruz iiyi gecelerAhshshshzorladım ama olmadı tamam bekleyelim pes ettim ajsf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bari ahhaha sabah gorusuruz iiyi gecelerAhshshshzorladım ama olmadı tamam bekleyelim pes ettim ajsf
yumurtlama oldugunu dusundugum gun basladiSenin bayaa erken başlamış bak
Sonu güzel olsun inşallahhyumurtlama oldugunu dusundugum gun basladi
İyi geceler ben de kaçar uyuyum artıkiyi bari ahhaha sabah gorusuruz iiyi geceler![]()
İnşallah canım yaCanım benim de öyle olmuştu ilk gebeliğimde midem bulandığı için kan verip öğrenmiştim. Doktor erken demişti ama midem bulanıyodu eminim yani psikolojik değildi inşallah gebesindir![]()
Günoo kızlarrr :) bende şimdi okudum mesajlarınızı bir iki şeye istinaden bende bir şey diyim.
Benlm kaynanam da normalde asla ses etmez bugüne kadar bir kere bile çocuk ne zaman torun vs. hiç demedi. Biz balık almıştık ona isim ne koyalım diye konuşuyorduk komik isimlerle şakalaşıyorduk öyle laf arasında dedi ki millet bebek ismi seçiyor biz balık dedi. Tak kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim ses etmedim güldüm geçtim ….
hayırlısı canım benım regli bekle bellı olmazGünaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok
genelde o gün pik olup 1 2 güne çatlıyor canım.Günaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
ayyy benim kendi annem çok zorbalıyorrr. kilolu olduğum için için ergenliğimden beri takık zayıfla da zayıfla karşımda oturup ağlıyor o derece diyim. yani bekarken milletin lafına takılıyordu işte diyorlardı ki zeynep çok ağırbaşlı düzgün güzel kız ama benim oğlum kilolu sevmiyor biraz zayıflasa ben zeynepi oğluma çok istiyorum falan tarzı konuşuyorlardı veya isim vermeseler bile genel konuşurken ben kilolu gelin istemiyorum cümlelerini duyuyordu milletten o da benim üstüme geliyordu zayıfla diye. şu anda da çocuğa engel olduğu için taktı. bu sefer senden kaynaklı çovuk olmuyor boğazını tutup adam akıllı diyetini yapmıyorsun diye zorbalıyorrrklasik tepkiler cok normal hiç takılma milletin baskısı bitmez anamdoğur ikinci ne zaman derler
(bu da bana yapılan zorbalık :)
benim pik olma döneminde oluyordu akıntım çatlayana kadar , çatladıktan sonraki gün gözle görülür derecede kesildi akıntıGünaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
yeni bir döngü yeni bir umut hayırlısı olsun inşallah canım :)Günaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok
burada herkese regl belirtileri ile gebelik belirtileri benzer dedikten sonra sabah benim de bu düşünceyle uyanmam ....Günaydın kızlar gece olan konuşmaların hepsini okudum. Hepiniz çok tatlısınız :) sabah uyandım regl ağrım gibi ağrı var biraz üzdü bu …
Yiaaa yerim hepinizicivcivellam canim senin tek lafin yeter bize kurban olduğum jdjdjdj