• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yapmamaya çalışıyorum ama çok heyecanlanıyorum test anında nabzım 1500 oluyo resmen aksksk 😅😂 bi üzülme ufak da olsa oluyor haliyle ama testten sonra uyudum uyandım geçti ne yapalım gecikme olsa bile bugün silik çıkması gerekmez miydi ? Geçen ocak ayında hiç belirtim olmamıştı reglim 4 gün gecikince kaset testle öğrenmiştim hiç beklemiyordum o yüzden şimdide olsa çıkardı gibi düşünüyorum bilemedim 🫣
dogru aslinda o zaman yeni döngü yeni baslangic diyoruz

Teşekkür ederim ❣️❣️ ayy ben oraya değineceğim de şu an kısa anlatayım çünkü değişik bir aydı geçen ay. Bu ay 10-14 Kasım arası adet gördüm bitti. 19-20-21 yumurtlama tarihleri hepsini değerlendirdik 3 gün. Bi de adetten sonra gün aşırı oldu yumurtlamaya kadar. Yumurtlamadan sonrası mola vermiştik zaten
Yani hem yumurtlamadan önce hem yumurtlama günlerini değerlendirdiniz değil mi ? Doğru mu anladım

evet o bakımdan gerçekten ilişki monotonlaşıyor ve üst üste olduğu için insan bunalabiliyor. erkeklere göre hava hoş tabii de neyse dchjcvjk
Askim bizim is hayatımıza göre gün asırı falan mümkün degil ovu benim işimi kolaylaştırıyor sabaha pert uyanıyoruz gerçekten ve cok uzun saatler calısıyoruz bazen 11 saati buluyor eve gelişimiz zaten 22:30 civarı oluyor sabah 8 yine uyanıs ve benim de eşiminde personellerimin tantanası bitmiyor evde de işe devam etmek durumunda kalıyoruz

bakalım uyduk talimatlara :D progestan kullanıyorum bir de. vallahi memelerim rekor dakljlkjgkfd:D
aslında bende çatlamadan sonra progestan içsem mi dedim hani rahim duvarı kalınlaşsın ortam daha güzel olsun diye ddkfdfk ama sonradan vazgeçtim birde adet olursam çok sancılı geçer o duvar dökülene kadar beni de döküyor sonra hdfhdf

aslında bende çatlamadan sonra progestan içsem mi dedim hani rahim duvarı kalınlaşsın ortam daha güzel olsun diye ddkfdfk ama sonradan vazgeçtim birde adet olursam çok sancılı geçer o duvar dökülene kadar beni de döküyor sonra hdfhdf
yok sakın kendi basına kullanma boyle seylerı dozunu falan doktor ayarlıyor . ben fitil kullanıyorum.

teşekkürlerr. sadece şeyi sorcam anladığım kadarıyla asıl belirtilerin bata 2-3 gün kala başlamış.
mesela benim yumurtlama olduktan sonra göğüs ucunda sadece dokununca hissedilen bir hassasiyetim vardı şu an yok. kasık ağrısı da geceleri hissediyorum gündüz öyle bir ağrım sızım olmuyor. dün kremsi losyon kıvamında diyim bir akıntım geldi. yine dün yatakta ani hareket ettiğimde sağ kasığımda ağrı oldu anlık. benim ani hareketlerde ağrı adet olacağım zaman oluyordu böyle bir bir hafta varken oluyordu.
şu anda da bat tarihim 10-12 aralık diyebilirim ve korkuyorum adet belirtisi var adet olacağım diye
Benim de regl 15 Aralık ama sanki şuanda regl olacak gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum belim ağrıyor göğüslerim dolgun hafif ağrı var

gurbetsel gurbetsel pozitif gordu bugun💖💖💖 benimde yamin artik bu hafta regl olmam bekleniyor arkadaslarimin israriyla yarin test yapacagim jdjxjdjd
Sanırım onun geçen aydan bayağı gecikmesi vardı. Senin de öyle ben de geçen döngüde geciktim. Biraz araştırdim da bu gecikmelerden sonra bebiş geliyormuş 🥹🥹

Back
X