e yaniiii bir şey kalmadı kız vallaay hatirliyorum hahahahahash hocam yarin az cok netlesir artik dimi djdjddndj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yaniiii bir şey kalmadı kız vallaay hatirliyorum hahahahahash hocam yarin az cok netlesir artik dimi djdjddndj
netlesse de ona gore artik bilsem ya bir sonraki aya hazirlik yapicam djdndnddj ovu falan siparis verim hdjdjfrj gebelik yoksa hemenn adet olayim istiyorum fjfnfkfmfe yaniiii bir şey kalmadı kız valla
Ay bende iki yıl korunduktan sonra ilk evlendigin zaman korunursan gebeliğin gecikir teorisini duymustum. Ama tabi ben o zamanlar Leylaaa gibi korunmayı bırakırsam hemen olur dedim bir buçuk yıla yakın gebelik olmadıBizim burdaki koca karılar diyor. Birde çok denk geldim bu uzun gecikmeden sonra gebelik oluşanlara ve ilk evlenildiginde de korunursaniz rahim kendini korumaya alıyor gebelik gecikir demistiler. Artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum![]()
ayni seyleri dusunmusuz boylr olacagini bilseydim.hic korunmazdim pismanim fjdjdjdkAy bende iki yıl korunduktan sonra ilk evlendigin zaman korunursan gebeliğin gecikir teorisini duymustum. Ama tabi ben o zamanlar Leylaaa gibi korunmayı bırakırsam hemen olur dedim bir buçuk yıla yakın gebelik olmadı![]()
Canim valla bunu ben de çok duydum ve az biraz bence gerçeklik payı var o yüzden sadece 6 7 ay korunduk o da zaten enfeksiyon vs geçtiği için tam ilişki yaşadığımız aylar çok az oldu.Ay bende iki yıl korunduktan sonra ilk evlendigin zaman korunursan gebeliğin gecikir teorisini duymustum. Ama tabi ben o zamanlar Leylaaa gibi korunmayı bırakırsam hemen olur dedim bir buçuk yıla yakın gebelik olmadı![]()
Aynen en büyük pismanligim belkide... Ne korunuyorsun dimi boşver sal gitsin.. ama yok ideallerimiz cart curt dedik. Yaşı 30 yaptıkayni seyleri dusunmusuz boylr olacagini bilseydim.hic korunmazdim pismanim fjdjdjdk
Benimde 14 AralıkAyy çok yakinmisiz ne zaman yumurtalama gördünüz
Ay biz de 6 7 ay korunduk tabi korunma denirse . İdrar yolu enfeksiyonu vs bir sürü şey yaşadım. Umarım artık bebiş gelir bu aybenim ilk evlendigimde enfeksiyonum vardi 3 ay iliski yasayamiyordum doktor doktor gezdim tefavilerle duzeldim sadece 3 ay geri cekilme ile korundum sonrasindaki 2 ay esimle ayriydik sonra bir araya geldigimizde ise hic korunmadim, hsg sonrasi 2 yumurtlama donemini bos gectim bide, hatta bence öncesindeki 2 ayi da bos gecmis olabilirim hdjdjdjdjd bakalim bu ay umudum var
Ben de 28 de pik gördüm , 29 da ağrım vs vardı ama 30 komple bitti o geçiş dönemiBenimde 14 Aralıkbenim 30 kasımda çatlama oldu
Tarihlerimiz çok benziyor bende ilk piki 28 de gördüm 29 akşam hafif silinme vardı 30unda artık belirgin silikti o zaman aynı zamanlarda öğrenicez gibi inşallah bu ay yüzümüz gülerBen de 28 de pik gördüm , 29 da ağrım vs vardı ama 30 komple bitti o geçiş dönemi![]()
Ayy amin inşallah bunu anlamamız için 25 30 gün gerekecekİnşallah civciv geliyor diyelimAslında ben böyle düşünüyorum gebelik odaklı olduğumuz için gecikme yaşamamız çok normal. Vücutta buna göre çalışıyor. Bu kadar belirti ve gecikmenin sonu güzel biter bence
![]()
evet ya iste maalesefAynen en büyük pismanligim belkide... Ne korunuyorsun dimi boşver sal gitsin.. ama yok ideallerimiz cart curt dedik. Yaşı 30 yaptık![]()
ilaçla korunmuyorsan sıkıntı olmaz ki ılacla korunup , korunmayı bırakıp ertesi ay hamile kalan arkadsalarım var. onun için ideallerinizi yerine getirip cocuk yapmanız daha mantıklı :* yaşınızda cok genç herşeyin vakti var. merak etmeyin.Aynen en büyük pismanligim belkide... Ne korunuyorsun dimi boşver sal gitsin.. ama yok ideallerimiz cart curt dedik. Yaşı 30 yaptık![]()
ay insallah ya hayirlisiyla guzel haberlerimiz alsaydikkAy biz de 6 7 ay korunduk tabi korunma denirse . İdrar yolu enfeksiyonu vs bir sürü şey yaşadım. Umarım artık bebiş gelir bu ay![]()
ablammm ne guzel konusuyorsun oyle dkdjdjkddilaçla korunmuyorsan sıkıntı olmaz ki ılacla korunup , korunmayı bırakıp ertesi ay hamile kalan arkadsalarım var. onun için ideallerinizi yerine getirip cocuk yapmanız daha mantıklı :* yaşınızda cok genç herşeyin vakti var. merak etmeyin.
ben korunmadım sözde yine değişen bir şey yok çok şey kaybetmediniz merak etmeyin dhdfhfAynen en büyük pismanligim belkide... Ne korunuyorsun dimi boşver sal gitsin.. ama yok ideallerimiz cart curt dedik. Yaşı 30 yaptık![]()
ablammm ne guzel konusuyorsun oyle dkdjdjkdd
ilaçla korunmuyorsan sıkıntı olmaz ki ılacla korunup , korunmayı bırakıp ertesi ay hamile kalan arkadsalarım var. onun için ideallerinizi yerine getirip cocuk yapmanız daha mantıklı :* yaşınızda cok genç herşeyin vakti var. merak etmeyin.
Umarım bebiskomun vakti gelmiştir artık
![]()
Ay amin inşallah inşallah. Kaç aydır deniyorsunuz.Tarihlerimiz çok benziyor bende ilk piki 28 de gördüm 29 akşam hafif silinme vardı 30unda artık belirgin silikti o zaman aynı zamanlarda öğrenicez gibi inşallah bu ay yüzümüz güler![]()