• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bizim burdaki koca karılar diyor. Birde çok denk geldim bu uzun gecikmeden sonra gebelik oluşanlara ve ilk evlenildiginde de korunursaniz rahim kendini korumaya alıyor gebelik gecikir demistiler. Artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum 🥹😂
Ay bende iki yıl korunduktan sonra ilk evlendigin zaman korunursan gebeliğin gecikir teorisini duymustum. Ama tabi ben o zamanlar Leylaaa gibi korunmayı bırakırsam hemen olur dedim bir buçuk yıla yakın gebelik olmadı 🤦🏻‍♀️

Ay bende iki yıl korunduktan sonra ilk evlendigin zaman korunursan gebeliğin gecikir teorisini duymustum. Ama tabi ben o zamanlar Leylaaa gibi korunmayı bırakırsam hemen olur dedim bir buçuk yıla yakın gebelik olmadı 🤦🏻‍♀️
ayni seyleri dusunmusuz boylr olacagini bilseydim.hic korunmazdim pismanim fjdjdjdk

Canim valla bunu ben de çok duydum ve az biraz bence gerçeklik payı var o yüzden sadece 6 7 ay korunduk o da zaten enfeksiyon vs geçtiği için tam ilişki yaşadığımız aylar çok az oldu.

benim ilk evlendigimde enfeksiyonum vardi 3 ay iliski yasayamiyordum doktor doktor gezdim tefavilerle duzeldim sadece 3 ay geri cekilme ile korundum sonrasindaki 2 ay esimle ayriydik sonra bir araya geldigimizde ise hic korunmadim, hsg sonrasi 2 yumurtlama donemini bos gectim bide, hatta bence öncesindeki 2 ayi da bos gecmis olabilirim hdjdjdjdjd bakalim bu ay umudum var
Ay biz de 6 7 ay korunduk tabi korunma denirse . İdrar yolu enfeksiyonu vs bir sürü şey yaşadım. Umarım artık bebiş gelir bu ay 🥹

Aynen en büyük pismanligim belkide... Ne korunuyorsun dimi boşver sal gitsin.. ama yok ideallerimiz cart curt dedik. Yaşı 30 yaptık 😏
ilaçla korunmuyorsan sıkıntı olmaz ki ılacla korunup , korunmayı bırakıp ertesi ay hamile kalan arkadsalarım var. onun için ideallerinizi yerine getirip cocuk yapmanız daha mantıklı :* yaşınızda cok genç herşeyin vakti var. merak etmeyin.

ilaçla korunmuyorsan sıkıntı olmaz ki ılacla korunup , korunmayı bırakıp ertesi ay hamile kalan arkadsalarım var. onun için ideallerinizi yerine getirip cocuk yapmanız daha mantıklı :* yaşınızda cok genç herşeyin vakti var. merak etmeyin.
ablammm ne guzel konusuyorsun oyle dkdjdjkdd

ablammm ne guzel konusuyorsun oyle dkdjdjkdd

hahaha tecrübe kız :D ben evlendim 6 ay prezervatifle korunduk sonra bıraktım 2. ayda olmuştu yani korunma yonetmi genelde kadın doğum hapları hormonları etkilediği için etkileyebiliyor ama prez.. geri cekılme vs bunla öyle yumurtaları etkılemez. kaldı kı senelerce de korunma olmamış yanı. onun için yardırmaya devam :D

💝💝Umarım bebiskomun vakti gelmiştir artık 😂

Back
X