• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ben adet söktücü olarak kullandığım zamanlar ağızdan alıyordum. yumuşak kapsül olduğu için hem ağızdan hem vajinal yoldan alınabiliyor diye biliyorum. vajinal yoldan alınması özellikle düşük riski yaşayanlar için daha güvenli diye biliyorum hatta tesiri daha çokmuş o şekilde kullanımın
yok yok doktor zaten vajinal yoldan dedi ben kendi kendime nasıl birden oyle yukseldım paniğimi gorsenız:D ağız yolundan daha cok yan etkısı oluyor ondan genelde dusuk vs falan için vajınal yoldan.

Bak bunlar testim gündüz awox yaptım gece kaseti yapmıştım beta yüksek olduğu halde silik çıkarmıştı kaset test umudunuzu yitirmeyin adetten 5 gün sonrada kontrole gittim keseyi gördüm
kasetin hch gqssqsiyeti yuksektir bide aksam yapimca iyice silik cikarmis ayy insallah bizde gorurz bu guzel gorruntuyu

ay hadi hayirlisi olsun yeni dongun hayirli.olsun bat ne zaman gosteriyo cjxjdfk
normal zamana göre 31 aralık ama 2-3 gün önceyide silik gösteriyor gelebilir diye

Eklentiler

• IMG_4150.webp
    IMG_4150.webp
    17 KB · Görüntüleme: 8
Back
X