• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

en az 20 dk bel altina yastik koyup ayaklari kaldiriyoruz ve hemen dus almiyoruzzzz
Ben ilk gebeliğimde o kadar istemiyordum ki gidip kaza olunca aniden gidip vajinal duş aldım hopladım zıpladım üstüne bide spor salonuna saunaya gidiyordum ama oğlum her şeye rağmen tutunmuş 🤗 iyi ki de öyle olmuş yani olacağı varsa her türlü oluyor ama bende şuan hemen kalkmıyor ve hemen duş almıyorum 😄

ben köjglkjg :D o kadar ablayım ya atayım birşey hjgjdlkfgh:D
o zaman hemen gönderiyorum taze yeni içtim hadi bakalımm
WhatsApp Image 2025-12-03 at 16.09.53.webp
WhatsApp Image 2025-12-03 at 16.09.53 (1).webp
WhatsApp Image 2025-12-03 at 16.09.53 (2).webp

İnşallah awoxları sipariş ettim bugün 🙃 onlara gerek kalmaz umarım sizin pik ne zamandı hangi günleri değerlendirdiniz
29 pik kasık ağrısı vs anladım zaten 30 Kasıma kadar devam etti. 1 Aralik pazartesi her şey ey normaldi. 28, 29, 30 değerlendirildi. Ama biz zaten açıkçası perhiz olayına dikkat etmiyoruz gün aşırı ilerliyoruz. Bu 3 gün olayı da araya hafta sonu girdiği için ve istediğimiz için değerlendirdik🥲😂

Kızlar bir de şey söylemek istiyorum ya belki biliyorsunuzdur. İnst. takip ettiğim bir ebenin telegram sayfasinda gebelik için dua grubu var cüz, ihlas ve yasin okunuyor bu niyetle. İlgilenen varsa bakabilir. Ben de okuyorum ve sizi de içine katıyorum.🫂❤️
yaa Allah razi olsun cok guzelsiniz💖💖💖💖

Çok temiz haberlerin var ve cok hızlı yani peşpeşe güzel haberler. İsminin için de A olan biri eşin olabilir annen yada yakınlardan biri sen haber vereceksin 8 5 içinde olan bir ayda ya da günde güzel haber ama inşallah bebıstır:D yakında erkek kıvırcık saçlı kemerli burunlu biri var mı gıcık bir tip :D ondan iyi enerfji almadım:D:D:D

Back
X