- 19 Eylül 2025
- 309
- 279
- 18
- 28
İst avr ama benim için bursa no problems 1.5 saate gelirim kmo dan ahzjxjSen nerdesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İst avr ama benim için bursa no problems 1.5 saate gelirim kmo dan ahzjxjSen nerdesin
olabilir canim o yuzden maalesef uzulerek ovulasyonla takip yapicam bu ay bendeAy benimde mi öyle oluyor ozaman![]()
hahaha 50 tane varmis 10ar tane dagit hepimize hayrina jxjxidkdkdlxlxlPapatya getirirse bana hepinize veririm kız bu testten ajdjd
Ben ilk gebeliğimde o kadar istemiyordum ki gidip kaza olunca aniden gidip vajinal duş aldım hopladım zıpladım üstüne bide spor salonuna saunaya gidiyordum ama oğlum her şeye rağmen tutunmuşen az 20 dk bel altina yastik koyup ayaklari kaldiriyoruz ve hemen dus almiyoruzzzz
o zaman hemen gönderiyorum taze yeni içtim hadi bakalımmben köjglkjgo kadar ablayım ya atayım birşey hjgjdlkfgh
![]()
simdi bu awoxtan iyimidir diyosun biz kiza buraya gelince awox al dedik fjfjdjdnjdmdlzxkjdjdjdkdlxİst avr ama benim için bursa no problems 1.5 saate gelirim kmo dan ahzjxj
AYY AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH FJFNFKFKFKXNFKFKOFFOFOFFKODLo zaman hemen gönderiyorum taze yeni içtim hadi bakalımm Eki Görüntüle 3681484 Eki Görüntüle 3681485 Eki Görüntüle 3681486
29 pik kasık ağrısı vs anladım zaten 30 Kasıma kadar devam etti. 1 Aralik pazartesi her şey ey normaldi. 28, 29, 30 değerlendirildi. Ama biz zaten açıkçası perhiz olayına dikkat etmiyoruz gün aşırı ilerliyoruz. Bu 3 gün olayı da araya hafta sonu girdiği için ve istediğimiz için değerlendirdikİnşallah awoxları sipariş ettim bugünonlara gerek kalmaz umarım sizin pik ne zamandı hangi günleri değerlendirdiniz
ahahahahahah çatladım gülmekten ya tepkinizi düşünüp djfdkAYY AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH FJFNFKFKFKXNFKFKOFFOFOFFKODL
Kız bu 10mıu yani asırı ıyı bi test yabancı sayfalarda hep bunu yapıyolar 100 tane var içinde üsteliksimdi bu awoxtan iyimidir diyosun biz kiza buraya gelince awox al dedik fjfjdjdnjdmdlzxkjdjdjdkdlx
ayy nolur yorumlasinn xjxjdjjxnxjxmxkxmahahahahahah çatladım gülmekten ya tepkinizi düşünüp djfdk
100 mü cok iyiiiymişş turkiyeye gelmiyo mu bu ndjdjdjdkdKız bu 10mıu yani asırı ıyı bi test yabancı sayfalarda hep bunu yapıyolar 100 tane var içinde üstelik
Yok sadece avrupaya gönderim yapıyo mail attım tr de gumruk çıkıyomus andjjdjd100 mü cok iyiiiymişş turkiyeye gelmiyo mu bu ndjdjdjdkd
Ayyy allah razı olsunKızlar bir de şey söylemek istiyorum ya belki biliyorsunuzdur. İnst. takip ettiğim bir ebenin telegram sayfasinda gebelik için dua grubu var cüz, ihlas ve yasin okunuyor bu niyetle. İlgilenen varsa bakabilir. Ben de okuyorum ve sizi de içine katıyorum.![]()
hahahaha P papatya1632 melege bunlardan getirrrr jdjxjdjxxkkxjxYok sadece avrupaya gönderim yapıyo mail attım tr de gumruk çıkıyomus andjjdjd
yaa Allah razi olsun cok guzelsinizKızlar bir de şey söylemek istiyorum ya belki biliyorsunuzdur. İnst. takip ettiğim bir ebenin telegram sayfasinda gebelik için dua grubu var cüz, ihlas ve yasin okunuyor bu niyetle. İlgilenen varsa bakabilir. Ben de okuyorum ve sizi de içine katıyorum.![]()
Getiriyooooo onu havalimanında papatyalarla karsılıycam hajdjdj
o zaman hemen gönderiyorum taze yeni içtim hadi bakalımm Eki Görüntüle 3681484 Eki Görüntüle 3681485 Eki Görüntüle 3681486
hahaha superrrr hahahah bol bol denersin artik xjjxjdxjxxGetiriyooooo onu havalimanında papatyalarla karsılıycam hajdjdj