Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın ya teşekkür ederim ben hep dil altı kol altı ölçtüm alını pek ciddiye almadım ama o zaman gebelikte o ısı daha belirgin oluyor ben o zaman kesin adet olcamEvet alın ısım
Benim hâlâ batmalarım oluyor gelince ya tamam tamam inandım oluyorum ajdjdjdjsjdimi regl olinca da hepsi kayboluyor yada negatof gorunce ckxjxnxmxx
uzulme askim sen basmaya devam et tuslara kdjxkdkdmxneeeeğğğ hayaller hayal oldu benim desene![]()
Hahahahaha mümkün değil dodo dpo8 de olsa beta 0.2 cıkar mı hic olursa da deneyenlere gönderirim dua alırım shdhjday hahahah melek bide gebeş kaplumbaga cikiyomusuz ama ne gulerim ckxjxjxjxmkxkxkxkxxjxjxjxjxn
saat geç oldu ya kapanmıştır labaratuvarları belki. nomralde 1-1.30 saate çıkıyorÖzel kliniğe gittim sonuç yarın 12.30 dedi neyse artık bekleyeceğim.
hafi hayirlisi insallahÖzel kliniğe gittim sonuç yarın 12.30 dedi neyse artık bekleyeceğim.
Kız belli olmaz ben bugün tetonoz aşısıda oldum onunda ateşi çıkıyor olabilir ama genelde 37Canımsın ya teşekkür ederim ben hep dil altı kol altı ölçtüm alını pek ciddiye almadım ama o zaman gebelikte o ısı daha belirgin oluyor ben o zaman kesin adet olcam
Her ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diyeneeeeğğğ hayaller hayal oldu benim desene![]()
ay hhdjdjsidk aynisi memislerimle gunluk hasbihal fjdhdid e tamam inandim yeter yani oluyosna ol fkfjdjdjodmdBenim hâlâ batmalarım oluyor gelince ya tamam tamam inandım oluyorum ajdjdjdjsj
Canım sana şey sorayım biliyorsan ben tetanozu gebelik öncesi yaptırsam gebelilte yine de yaptırmak zorunda mıyım bilgin var mıKız belli olmaz ben bugün tetonoz aşısıda oldum onunda ateşi çıkıyor olabilir ama genelde 37
Benim doktorum 5 yıl içinde olduysan olma demiştiCanım sana şey sorayım biliyorsan ben tetanozu gebelik öncesi yaptırsam gebelilte yine de yaptırmak zorunda mıyım bilgin var mı
cikar tabi belki 10da yerlesti niye cikmasin xjxjxjxnjxmxkxHahahahaha mümkün değil dodo dpo8 de olsa beta 0.2 cıkar mı hic olursa da deneyenlere gönderirim dua alırım shdhjd
Papatya testlerimizi getiriyoooooocikar tabi belki 10da yerlesti niye cikmasin xjxjxjxnjxmxkx
kız kardeşim baktırmış beni de sormuş bir yıl içinde oluyor bebeği demişay fal falan inanmiyom da biz her tusa basan bi ekip oldugumuz icin jdjdjddjdjdjdndj
askim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmxHer ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye
O zaman ben yaptırayım ya. Ben aşı karşıtı asla değilim ama hiçbir müdahale istemiyorum gebelikte yani öncesinde yaptırayım o riski almayım diye düşündümBenim doktorum 5 yıl içinde olduysan olma demişti
tövbe de ya allah korusun bende çok karamsar bir insanım ama o kadarda değil yaHer ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye

ayyy superrrr bdjdjjdjfjxjxjxj papatyamizzzPapatya testlerimizi getiriyoooooo![]()
Ya siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjjaskim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmx