• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canımsın ya teşekkür ederim ben hep dil altı kol altı ölçtüm alını pek ciddiye almadım ama o zaman gebelikte o ısı daha belirgin oluyor ben o zaman kesin adet olcam
Kız belli olmaz ben bugün tetonoz aşısıda oldum onunda ateşi çıkıyor olabilir ama genelde 37

neeeeğğğ hayaller hayal oldu benim desene :KK12:
Her ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye

Kız belli olmaz ben bugün tetonoz aşısıda oldum onunda ateşi çıkıyor olabilir ama genelde 37
Canım sana şey sorayım biliyorsan ben tetanozu gebelik öncesi yaptırsam gebelilte yine de yaptırmak zorunda mıyım bilgin var mı

ay fal falan inanmiyom da biz her tusa basan bi ekip oldugumuz icin jdjdjddjdjdjdndj
kız kardeşim baktırmış beni de sormuş bir yıl içinde oluyor bebeği demiş :D ben de inansam mı dedim inanmasam mı bi mutlu oldum ama çoktan inanmışım sanırım asdfg

Her ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye
askim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmx

Benim doktorum 5 yıl içinde olduysan olma demişti
O zaman ben yaptırayım ya. Ben aşı karşıtı asla değilim ama hiçbir müdahale istemiyorum gebelikte yani öncesinde yaptırayım o riski almayım diye düşündüm

tövbe de ya allah korusun bende çok karamsar bir insanım ama o kadarda değil ya :sus:

askim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmx
Ya siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj

Back
X