• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canımsın ya teşekkür ederim ben hep dil altı kol altı ölçtüm alını pek ciddiye almadım ama o zaman gebelikte o ısı daha belirgin oluyor ben o zaman kesin adet olcam
Kız belli olmaz ben bugün tetonoz aşısıda oldum onunda ateşi çıkıyor olabilir ama genelde 37

neeeeğğğ hayaller hayal oldu benim desene :KK12:
Her ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye

Her ay bir kere doğum yaparım rüyamda hshdhdhd gerçekte doğuramayınca rüyalar a kalıyor. Öyle düşünme sende belli olmaz ya. Beni en çok ne korkutuyor biliyor musunuz bazı insanların 10 yıl 20 yıl çocuğunun olmayabiliyor oluşu ya o bizi bulursa diye
askim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmx

tövbe de ya allah korusun bende çok karamsar bir insanım ama o kadarda değil ya :sus:

askim suan kortizol salgiliyor ve bize de salgilatiyosunn boyle seyelr yapmiyoruz fjdjdjdjddjmx
Ya siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj

Back
X