• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldımm bana hiç zaman geçmiyor bat 26 benim ovülasyonun da daha 13. Günü bugün tabi an itibariyle 14. Gün 2-3 ay öncesine kadar düşük yapmıştım reglmin 2. Günü de hormon testi yaptırmıştım prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı 49 falan ama ben yine de şansımı denemek istedim bakalım nasip😶

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldımm bana hiç zaman geçmiyor bat 26 benim ovülasyonun da daha 13. Günü bugün tabi an itibariyle 14. Gün 2-3 ay öncesine kadar düşük yapmıştım reglmin 2. Günü de hormon testi yaptırmıştım prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı 49 falan ama ben yine de şansımı denemek istedim bakalım nasip😶
hossgeldin canim umut her zaman vardir💖💖 sen kac gunde bir regl oluyorsun? döngünün 14. gunu mü

hossgeldin canim umut her zaman vardir💖💖 sen kac gunde bir regl oluyorsun? döngünün 14. gunu mü
Valla belli olmuyor ki 28-34 gün arası değişiyor ovülasyon testi de yapıyorum ama pek bi garip geldi bu ay hatta atayım bak
0B70C1EA-BBF5-472E-A6B5-37A4F69AAB14.webp
D493B723-5400-461F-9863-12BCC1F5330A.webp
bu kez yapmıcam random takılıcam dedim gün de 2 kez yapmam şoku😂

Back
X