sende elinde olsa tum gunu testlerle geciriceksin fjcjdjdkmxlxlKız çok gelmiyor bana ya nedense bende pcos varya ya kaçırırsam piki diye sabah akşam Çifter Çifter yapıyordum anca hddhshsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende elinde olsa tum gunu testlerle geciriceksin fjcjdjdkmxlxlKız çok gelmiyor bana ya nedense bende pcos varya ya kaçırırsam piki diye sabah akşam Çifter Çifter yapıyordum anca hddhshsh
ya herkesın kendı tercıhı tabı ama ben labodam memnun kalmadım pık hıc goremedım 3 ay kullandım yumurtam 18 mm ken bıle gostermedı arkadasım bunu onerdı hemen aldım bu ay dıyırumya ılk pikimi net gordum okadsr mutku oldumkıDenk gelmiş olabilir labo bi tık daha pahalı ama en iyisi o hem daha steril
Yok canım sordum sadece zaten olsaydı ultrasında da görünürdü doktor derdiYok ta öyle mi görünüyor?
Kız sen şiddetli pcos olmadığın için anlamazsın bu durumu birde zamanında kaç ay hiç pik göremeyen bir insan olsan değil günde iki kere , beş kere yapardın acaba ben mi kaçırıyorom yoksa yok mu diye hshshsshhssende elinde olsa tum gunu testlerle geciriceksin fjcjdjdkmxlxl
Ya canım bendede pcos var basen dedıgın gıbı pik goremedıgk. Oluyodu ama bır ayda gıttım yunurtam 18 mm ben o ayda ğık goremedım bazen testlerde guvenılır degıl yaKız sen şiddetli pcos olmadığın için anlamazsın bu durumu birde zamanında kaç ay hiç pik göremeyen bir insan olsan değil günde iki kere , beş kere yapardın acaba ben mi kaçırıyorom yoksa yok mu diye hshshsshhs
Evet forumda da birinden daha okudum onu bende. doktora gidiyor çatlayacak yumurta var diyor doktor mm yüksek ama testte çıkmadı diye. Bazıları da var ki teyit ettim doktorla test uyuştu diyor. İnsan tam bilemiyor işte aslında her şey ihtimaller dahilindeYa canım bendede pcos var basen dedıgın gıbı pik goremedıgk. Oluyodu ama bır ayda gıttım yunurtam 18 mm ben o ayda ğık goremedım bazen testlerde guvenılır degıl ya
OyleEvet forumda da birinden daha okudum onu bende. doktora gidiyor çatlayacak yumurta var diyor doktor mm yüksek ama testte çıkmadı diye. Bazıları da var ki teyit ettim doktorla test uyuştu diyor. İnsan tam bilemiyor işte aslında her şey ihtimaller dahilinde
Bence tesadüf veya sağlıklı beslenme su içimi falan da varsa adetin akmıştır. Asıl pıhtılı olması iyi değilİyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bir sorum olacak size ya. Adette önceye nazaran çok az veya nerdeyse hiç pıhtı gelmemesi ne demek oluyor? Yani korunmayı bıraktıktan sonra dikkatimi çeken bir şey de bu oldu. Sormayacaktım da valla dayanamadım sorayım bi dedim.
askim bende cok sukur pcos yok ama temmuzda yaptigim ovude pik gormedimmmm normal olanlarda bazen her ay yumurtlama olmayabiliyormus zatenKız sen şiddetli pcos olmadığın için anlamazsın bu durumu birde zamanında kaç ay hiç pik göremeyen bir insan olsan değil günde iki kere , beş kere yapardın acaba ben mi kaçırıyorom yoksa yok mu diye hshshsshhs
Öyle mi? Su her zamanki gibiydi. Fazla içmedim. Ama bu iyi bir şey o zaman demiBence tesadüf veya sağlıklı beslenme su içimi falan da varsa adetin akmıştır. Asıl pıhtılı olması iyi değil
Evet bunu ben de bir doktordan dinledim. Her kadın her ay yumurtlayacak diye bir şey yokmuş.askim bende cok sukur pcos yok ama temmuzda yaptigim ovude pik gormedimmmm normal olanlarda bazen her ay yumurtlama olmayabiliyormus zaten
Evet hayatım her ay olacak diye bir kaide yok tabii ama aylarca diyorummm yine mi pik yok korkusuu bu ayda mı böyle geçecek düşüncesiiiiaskim bende cok sukur pcos yok ama temmuzda yaptigim ovude pik gormedimmmm normal olanlarda bazen her ay yumurtlama olmayabiliyormus zaten
Evet bence iyi bir şey. Yani adet sürende bir bozukluk yoksa misal normalde 4 gün sürüyordu şimdide 4 gün ama pıhtısızsa gayet normal korkulacak bir şey yok onda. bazen rahim tabakasıyla alakalı oluyor kalın oluyor parçalı dökülüyor bazen de içerde beklediği için kan pıhtılaşıyor falanÖyle mi? Su her zamanki gibiydi. Fazla içmedim. Ama bu iyi bir şey o zaman demi
Yani 6.ncı gün duş günü olurdu. Ama bu sefer hem nerdeyse pıhtısızdı hem de 8.nci güne kadar ara ara kahverengi lekelenme şeklinde devam etti. Tuhaftı ya ne bileyim. Neyse artık bakalım bidakinde gebelik olmazsa nasıl olacakEvet bence iyi bir şey. Yani adet sürende bir bozukluk yoksa misal normalde 4 gün sürüyordu şimdide 4 gün ama pıhtısızsa gayet normal korkulacak bir şey yok onda. bazen rahim tabakasıyla alakalı oluyor kalın oluyor parçalı dökülüyor bazen de içerde beklediği için kan pıhtılaşıyor falan
tabiki anlayamamm seni bebegim ama sende bunu kendinde stres yapma sakın denk geldigi zaman yapistir gitsin djdjdjEvet hayatım her ay olacak diye bir kaide yok tabii ama aylarca diyorummm yine mi pik yok korkusuu bu ayda mı böyle geçecek düşüncesiiii
Sen o ay pik göremedin aaa bu ay yumurtlamasız geçti demek ki diyip yoluna devam ettin
Ondan dolayı anlayamazsın dedim kuzu![]()
Doktorum bana asla önermedi hormonları batırır bırakırsın dedi. Senim hormonların bozuk değil zaten niye uğraşıyorsun demişti doktorum menopoz a yakın olsan o zaman düşünürdük demişti canım bilgin olsunYumurtluyorum ovülasyon testlerim koyu işte ilk kez ayın 24ünde yüksek cıktı o da belki anlık strese bağlıdır diye düşünüyorum eğer tutmazsa doğal bir takviyeye baslıcam hayıt otu mudur nedir
Ben labonun gebelik testlerinde yanlış çizgi görmüştüm belli belirsiz pozitif vermişti bir keresinde ama o zaman allahtan hiç içime sinmemişti çok üzülmedimÇünkü innovitada kuruma çizgisi de oluyor ve ilk idrara batırdıgında da çizgi olusuyor anlamıyorsun labo oyle değil daha güvenilir kesinlikle