- 28 Şubat 2025
- 289
- 74
- 13
- 26
Var canım evet daha , inşallah yarın tekrar pozitif çıkarilk idrarla dene canim bide sanirim senin bata vardi dimi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım evet daha , inşallah yarın tekrar pozitif çıkarilk idrarla dene canim bide sanirim senin bata vardi dimi daha
Canım benim de eskiden daha pıhtı oluyordu şimdi pıhtı en yoğun günde oluyor ama kesinlikle pıhtı çok olduğu zaman ağrı daha fazla oluyor sebebini tam bilmiyorumİyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bir sorum olacak size ya. Adette önceye nazaran çok az veya nerdeyse hiç pıhtı gelmemesi ne demek oluyor? Yani korunmayı bıraktıktan sonra dikkatimi çeken bir şey de bu oldu. Sormayacaktım da valla dayanamadım sorayım bi dedim.
Yok yok valla kaç kez doktora gittim her şey normaldiYok canım sordum sadece zaten olsaydı ultrasında da görünürdü doktor derdi
E o zaman ona da gerek yok kendiliğinden normale döner herhalde gebe kalmaya da engel değildir herhaldeDoktorum bana asla önermedi hormonları batırır bırakırsın dedi. Senim hormonların bozuk değil zaten niye uğraşıyorsun demişti doktorum menopoz a yakın olsan o zaman düşünürdük demişti canım bilgin olsun
Yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyorE o zaman ona da gerek yok kendiliğinden normale döner herhalde gebe kalmaya da engel değildir herhalde
Bir bebenin günlüğü istirgam sayfasına bak bacım jelde var spermin ymurtuya hızlı gitmeai için ve takvilerde varbenim basliyor gibi koyulasma var sabaha kadar sökülür ya hak diyi 1. gun diyip basliyorummmmm, ovulasyon hangi marka öneriyosunuz yaaa
Fikir verebilecek olan var mı kızlar?Reglime 1 gün kaldı, regl ağrıları başladı gibi sanki.Böyle regl ağrısı yaşayıp gebelik öğrenenler oldu mu kızlar? Yarın sabah test yapayım diyorum. 1 gün kala varsa da yoksa da doğru sonuç çıkar mı sizce?
Dün sol kasığımda sancı ve batma vardı bugün de yumurta akı gibi akıntım gelmeye basladı ağrım ise yok şuanYumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyor
Benimde şuan hiçbir şeyim yokBen 11 aralık belırtı cok az
Ben kadın doğuma gittiğimde kendim istemiştimKızlar progesteron testini doktorunuz mu istiyor kendimiz mi yapılmasını istiyoruz? Bir dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu bu testi?
Ya bunu ılk kez duydum kızlar gecen sene martta kan vermıstım demırım 18 cıkmıs ama bana hıcbıse baslamadı o saglık ocsgı doktoru ıkıncısı bır yıldır kadın doguma gıderım gecen sene kasımdan berı kan testlerımı kontrol ettım ne zaman gebelık ıstemısım ozaman tsh yukselmıs benım ekımde 2 ıken kasımda 3.38 cıkmıs 3 olmus 4 olmuş falan boyle sureklı yuksek seyretmıs kızlar ama bana okadar kadın dogum uzamamına gıttım bırıde demedıkı bu gebelıge engel veya gebe kalırsan cocuga zarar verır demedı d vıtamınım demırım zaten yerlerde bu ay ogrendım bır yıldır saclarım dokuluyır depresyon halım gıtmıyor neler neler yanı gebelık olsumuyo dıye gıttıgım hıcbır doktor oneöseyıp bana bunlar hakkında bılgı vermedı ben burda okuduklarımla gıttım tahlılllerımı yaptırdım ılaclarıma basladım belkıde bır yıldır olmama nedenım bunlardı hıc bılmıyorum ama artık sona geldım adet olursam hsg ye gıdıyorum sadece uzuldugum sey neden doktorlar bana bılgı vermedı neden yanı
Ben ikisinide kullandım bence ınnovita daha hassas labonun anlaması çok zorlabo sanki daha iyi yaaaaa ino bilmiyorum kullanamdim
ooo burda cok var dpo 12 de negatif gorup dpo 16 da pozitif goren vardı . :)Kızlar dpo10 da testim negatif cıktı, böyle olup sonrasında pozitifi gören var mı?
Keşke olsa artık, cok yoruldum açıkcası, bomboş her ay aynı umutla bekliyorumooo burda cok var dpo 12 de negatif gorup dpo 16 da pozitif goren vardı . :)
Keşke olsa artık, cok yoruldum açıkcası, bomboş her ay aynı umutla bekliyorum
Amin inşallah, her ay bir iki günü böyle mod düşüklüğüyle yiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum, beklemeye devam bakalımah be canım benim vallahi hepimiz aynı durumdayız. bende DPO 12 deyim ama regli gelecek gibi hissediyorum nugun benim de modum dusuk. napalım biz elimizden geleni yapalım da rabb,m hayırlısı ile nasip etsin.
ne kadardır deniyorsun?Amin inşallah, her ay bir iki günü böyle mod düşüklüğüyle yiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum, beklemeye devam bakalım