• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım o ocean dedıgın çok ovuluyor sende memnunmusun bende bu ay ona geceyım dıyorumda
Ovulasyonuma etkisi henüz gözlemleyemedim ama insülin direncini çok iyi kırıyorlar benim kullandıklarım, ben sürekli aç gibiydim sürekli yemek yemek istiyordum ve hep tatlı istiyordum o konuda bayağı etkisi oldu, başka etkisi olursa özellikle yumurtlama üzerine mutlaka yazarım 🥰

Ovulasyonuma etkisi henüz gözlemleyemedim ama insülin direncini çok iyi kırıyorlar benim kullandıklarım, ben sürekli aç gibiydim sürekli yemek yemek istiyordum ve hep tatlı istiyordum o konuda bayağı etkisi oldu, başka etkisi olursa özellikle yumurtlama üzerine mutlaka yazarım 🥰
Tamam canım bende combınol kullanırken senın dedıgın gıbı yemek cok cekmıyıdu canım bıde zayıflıyodum

Selam kızlar nasılsınız? Benim modum düşük. Bu ayda olmadı gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay için farklı bir şey deneyeceğim bakalım eğer bu ayda olmadıysa.

Kızlar ovu testiyle takip ettim 25 Kasım pik 26 Kasım çatlama gördüm. Bugün 12 dpo ve negatif çıktı umudumu kesmeli miyim? Sonradan pozitife döner mi acaba?

Kızlar ovu testiyle takip ettim 25 Kasım pik 26 Kasım çatlama gördüm. Bugün 12 dpo ve negatif çıktı umudumu kesmeli miyim? Sonradan pozitife döner mi acaba?
Evet 12 dpo da negatif olup 14 te pozitif olan oluyor ama sabah test yapın ve gece çok su tüketmeyin, tabi ki 12 de negatif olması ihtimali düşürebilir ama 0 değil.

Dpo 8 olan var mı ? Bugün kendimde şunu fark ettim sanki yumurtlama dönemindeymişim gibi hafif kaşık batmaları yaşadım ve uzayan yumurta akı kıvamında akıntım başladı ve sanki hep iç çamaşırım ıslak gibi bir his var daha önceki günler sarımsı krem gibiydi böyle olan var mı

İyi akşamlar hanımlar bugün benim bat günüm. Bıçak saplanır gibi çok yoğun karın ağrılarım var. Adet ağrısından farklı hiç yaşayan oldu mu? Umutlanmak istemiyorum ama belirti olabilir mi :(

Vignette Vignette canım birşey soracağım hani letu kullanırken sanırım kist oldu demiştim ya o ay reglin nasıl geldi? Yoğun mu az mı? Benim dün gece leke geldi ama bugün bu saate kadar hala sökülme olmadı ve karnıma kasıklarıma sanki böyle korkunç birşeyler giriyor gibi ağrı yapıyor. Benim adetin sökülmemesini daha önce hiç yaşamadım. Sanki bu ayın modası oldu sökülememe burda gerçekten ilginç ve ben de hayatımda ilk kez yaşıyorum lekeden sonraki gün ilerleyen saatlerde hep sökülürdü. Acaba dedim kist olunca sökülmüyor mu.

İyi akşamlar hanımlar bugün benim bat günüm. Bıçak saplanır gibi çok yoğun karın ağrılarım var. Adet ağrısından farklı hiç yaşayan oldu mu? Umutlanmak istemiyorum ama belirti olabilir mi :(
Adet agrısıda olabılır gebelık belırtısıde ıkısını ayırt etmek zor canım test yaptınmı

Back
X