- 28 Eylül 2025
- 59
- 8
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var ama hamıleyım dıye umut edemıyorum lanet olasıca belırtıler her ay oluyor bıktırdı benı baskada belırtım yok hatta bu ay en az belırtı yasadıgım ay kızlar saka gıbıBenim mide bulantılarım var kızlar yada ben artık kendimi hamile sanıyorum![]()
yani bir onceki dongume gore yapmayi düşünüyordum 4 gun erken yumurtladim kendim takip etmistim bu seferde bu sekilde bati bilmiyordum jfjdjdjdj batı tam bilmem icin yapmam gerek ama strese de sokar beni diye bi yandan istemiyorum benim kararlilik seviyesi maalesef hfjdjdjfbfjfncjcnckcnck simdi de tutturdugum icin yapmasam da kendim bulurum diye düşünüyorum hahahahahabir yapavam bır yaomıycam dıyonuz
Akısa bırak cok stres oluyosan ben olmuyorum pık gorunce ıyı okuyo hatta hatta ılk kez pık gorudm belkıde ondanyani bir onceki dongume gore yapmayi düşünüyordum 4 gun erken yumurtladim kendim takip etmistim bu seferde bu sekilde bati bilmiyordum jfjdjdjdj batı tam bilmem icin yapmam gerek ama strese de sokar beni diye bi yandan istemiyorum benim kararlilik seviyesi maalesef hfjdjdjfbfjfncjcnckcnck simdi de tutturdugum icin yapmasam da kendim bulurum diye düşünüyorum hahahahaha
Aynen benim de öyle göğüs ağrısı mide bulantısı var ne kaşık ağrısı ne başka bişeyBendede var ama hamıleyım dıye umut edemıyorum lanet olasıca belırtıler her ay oluyor bıktırdı benı baskada belırtım yok hatta bu ay en az belırtı yasadıgım ay kızlar saka gıbı![]()
evet ya insan dusundukce yoruluyor bu arada onu da farkettim ruhsal cokuse geçiyoruz, o yuzden ilk defa bu ay takmadim herseyin iyi oldugunu bilerek ilerlemek cok kolaydi ama bu sefer yumurtlama tarihimi tahminen bildigim icin bi stres yaptim ufaktan fjdjjdjdjdkxkcnjxndndj bu arada sunu da fark ettim ben son 3 4 dongumde yumurtlama donemimi tam degerlendirememisim son 2 ay net olarak degerlendirmedigimi düşünüyorum ondan onceki 2 ayda sıkıntılarımız vardi denk getiremiyorduk gelmisse de once yada sonra yada bi kere falan ilk defa bu ay duzenli gun asiri ilerledim onu da fark edince bi rahatladim bu ay jfjdjdnAylar geçti artık valla kafam da takacak yer kalmadıistesemde takamıyorum bi yorgunluk var yani
![]()
Kasık agrım var ama ayırt edıcı degıl adette olabılır bılmıuorum ama bıraz degusık bu seferkı agrılar galıba kasıklarımdakıAynen benim de öyle göğüs ağrısı mide bulantısı var ne kaşık ağrısı ne başka bişey![]()
ben stres olmuyom sadece pik gorunce yada yaklasinca boyle bi gorevmis gibi hissettiriyo o psikolojiye girmek istemiyom yani hahhaahah ay suan kararsizligim saka mi djdjdfjjfnfkcmckfmfAkısa bırak cok stres oluyosan ben olmuyorum pık gorunce ıyı okuyo hatta hatta ılk kez pık gorudm belkıde ondan![]()
Ben günüm geçti mi geçmedi mi onu bile artık hesaplayamıyorum inşallah hamileyizdirrrKasık agrım var ama ayırt edıcı degıl adette olabılır bılmıuorum ama bıraz degusık bu seferkı agrılar galıba kasıklarımdakı
O hepımjzde oluyo görev hıssıben stres olmuyom sadece pik gorunce yada yaklasinca boyle bi gorevmis gibi hissettiriyo o psikolojiye girmek istemiyom yani hahhaahah ay suan kararsizligim saka mi djdjdfjjfnfkcmckfmf
Benım bugun artık on ıkıden sonra dpo 12 oldu reglımede 1 gun kaldı nasıpBen günüm geçti mi geçmedi mi onu bile artık hesaplayamıyorum inşallah hamileyizdirrr![]()
bi kontrol et belki gecikmissindir bilmiyosundur fjdndjmdxKızlar buda kafayı yemıs uygulamada bır acayıp gecıkmedım oysakıbu arada bır yıldır dıngulerımı eklıyom buraya
Doktor bana 24 kasımda çatlamıs bi yumurta var dediBenım bugun artık on ıkıden sonra dpo 12 oldu reglımede 1 gun kaldı nasıp
o yuzden yapmicammmm temizlendikten sonra yine kendimi takip edicem kasim dongusunde tam tutturdum simdi bu dongude de tuttururum inaniyorum kendime hfnfjfnfjffknxkmxO hepımjzde oluyo görev hıssı
Kız yokbi kontrol et belki gecikmissindir bilmiyosundur fjdndjmdx
24 kasımdan once 23 unde catladıgını dusunursek sen. Dpo 17Doktor bana 24 kasımda çatlamıs bi yumurta var dedi
Genelde 12 15 arası adet olunuyo galıba herkesde aynı degıl tabı ama saan doktor 24 kasımda ole dedıyse sen coktan gecmıssın adet oluncakntarıhı bence tes zamanın gelmıs bıleNormalde dpo kaçta adet olunuyor herkeste aynı mı ?