• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

😂😂😂😂😂bir yapavam bır yaomıycam dıyonuz
yani bir onceki dongume gore yapmayi düşünüyordum 4 gun erken yumurtladim kendim takip etmistim bu seferde bu sekilde bati bilmiyordum jfjdjdjdj batı tam bilmem icin yapmam gerek ama strese de sokar beni diye bi yandan istemiyorum benim kararlilik seviyesi maalesef hfjdjdjfbfjfncjcnckcnck simdi de tutturdugum icin yapmasam da kendim bulurum diye düşünüyorum hahahahaha

yani bir onceki dongume gore yapmayi düşünüyordum 4 gun erken yumurtladim kendim takip etmistim bu seferde bu sekilde bati bilmiyordum jfjdjdjdj batı tam bilmem icin yapmam gerek ama strese de sokar beni diye bi yandan istemiyorum benim kararlilik seviyesi maalesef hfjdjdjfbfjfncjcnckcnck simdi de tutturdugum icin yapmasam da kendim bulurum diye düşünüyorum hahahahaha
Akısa bırak cok stres oluyosan ben olmuyorum pık gorunce ıyı okuyo hatta hatta ılk kez pık gorudm belkıde ondan😂😂😂

Bu hafta takvimime göre adet olacağım ama bir umut hamile olmayı bekliyorum ama bir umut bakalım ne olacak

Aylar geçti artık valla kafam da takacak yer kalmadı 🤣🤣 istesemde takamıyorum bi yorgunluk var yani🤣
evet ya insan dusundukce yoruluyor bu arada onu da farkettim ruhsal cokuse geçiyoruz, o yuzden ilk defa bu ay takmadim herseyin iyi oldugunu bilerek ilerlemek cok kolaydi ama bu sefer yumurtlama tarihimi tahminen bildigim icin bi stres yaptim ufaktan fjdjjdjdjdkxkcnjxndndj bu arada sunu da fark ettim ben son 3 4 dongumde yumurtlama donemimi tam degerlendirememisim son 2 ay net olarak degerlendirmedigimi düşünüyorum ondan onceki 2 ayda sıkıntılarımız vardi denk getiremiyorduk gelmisse de once yada sonra yada bi kere falan ilk defa bu ay duzenli gun asiri ilerledim onu da fark edince bi rahatladim bu ay jfjdjdn

Akısa bırak cok stres oluyosan ben olmuyorum pık gorunce ıyı okuyo hatta hatta ılk kez pık gorudm belkıde ondan😂😂😂
ben stres olmuyom sadece pik gorunce yada yaklasinca boyle bi gorevmis gibi hissettiriyo o psikolojiye girmek istemiyom yani hahhaahah ay suan kararsizligim saka mi djdjdfjjfnfkcmckfmf

Kızlar buda kafayı yemıs uygulamada bır acayıp gecıkmedım oysakı😂😂😂😂 bu arada bır yıldır dıngulerımı eklıyom buraya

Eklentiler

• IMG_7017.webp
    IMG_7017.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 16
Back
X