- 10 Mart 2025
- 945
- 354
- 18
- 26
Galıba kuruma cızgısı cok az gorunuyor suan yaptımfaÜzerine iki damla su döküp çizgi gidiyor mu diye bakar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galıba kuruma cızgısı cok az gorunuyor suan yaptımfaÜzerine iki damla su döküp çizgi gidiyor mu diye bakar mısın
Bence daha erken canım. Dpo12 de en erken yapabilirsin. Ama tabi sen bilirsin. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasınselam kızlar benimde adet 19 aralık 5 gün var sizce erken gebelik testi yapayım mı.
birde ben bu ay bu ilacı kullandım bilginiz varmı bu ilaç hakkında yada kullanan varmı acabaBence daha erken canım. Dpo12 de en erken yapabilirsin. Ama tabi sen bilirsin. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın![]()
Maalesef benim bir bilgim yok. Umarım hamilesinizdir![]()
İna bende. Aşırı yoruldum. Nasip diyorum artıkAşkım şaşırdım artık neyi deneyeceğimi ya valla beni en çok bunlar yoruyor takviye yöntem besin yok hemen kalkma yataktan yok havuç suyu dene ya bazen bana gelenler bir geliyor anlatamam
Kızlar sızede yazsam kızlar hcg 30 cıktı nasıp olurmu beİna bende. Aşırı yoruldum. Nasip diyorum artık
Olur inşallah hepimize nasip olsun.Kızlar sızede yazsam kızlar hcg 30 cıktı nasıp olurmu be![]()
Yarın regl olmazsan pazartesi kan testi ver canım benceYa bende kactayım bılmıuorum sımdı eskı mesajlara bakcam galıba yunurtam 28 ı pık oldu 29 unda cstladı 30 dpo1 se bugun 14 dpo testlerım erken gebelık degıl ama galıba kuruma cızgıdı aama suda var daha once cıkmadı hıc la oda yaptım
Bakalım nır hafta gecıkırse kan testı verırımYarın regl olmazsan pazartesi kan testi ver canım bence
AmınnnOlur inşallah hepimize nasip olsun.
Boyle oynayınca reısmle
cok asiri silik birsey görüyorumKızlar bu labo test kuruma cızgısımı bırakıyor benmo bısey goruyorum
Eğer varsa bir iki gün içinde belirginleşir canım. İnşaAllah vardırGalıba kuruma cızgısı cok az gorunuyor suan yaptımfa
27 bat ise yumurtlama dönemi olma ihtimali yüksek belirtiler de onla ilişkilidir.Merhaba arkadaşlar, 2 adet kimyasalım var bu ay artık ümitsizleştim resmen bir yıllık evliyim . Bat tarihim 27 aralık ama bugün benim karnımın alt kısmı hemen çok ağrıyor ilk defa böyle bir ağrım oldu dünde sağ ve sol kasık kenarlarım ağrıyordu yumurtlama ile alakası varmıdır acaba düzenim bozulduğu için tam bilemiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu
Teşekkür ederim27 bat ise yumurtlama dönemi olma ihtimali yüksek belirtiler de onla ilişkilidir.
Ah inşallah canım inşallahKızlar sızede yazsam kızlar hcg 30 cıktı nasıp olurmu be![]()