• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfj amanbocegi amanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
Geldim geldim geldim kalp kalbe karşıymış 🩷 hafta içi ve ctesi girmek benim için çok zor oluyor gece bir göz gezdirmeye calısıyorum ufaktan regl olmuştum bu hafta da yumurtlama haftam umarım bol enerjili geçer jajdjdjdj

Kızlar benim testler 3 gündür böyle pcostan dolayı mı böyle acaba pik olmuyor 🥹 cuma günü dominant folikül vardı ve 17 mm di

Eklentiler

• 1000049615.webp
    1000049615.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 10
Valla benim 6 gün kaldı regle sıfır belirti sjsjsjjs
Belirti aramayın geçen ay lekelenme bile yaşadım ilk defa herkes yerleşme kanaması dedi burada dedim kesin ben hamileyim ama regl oldum belki de kimyasaldı bilemiyorum ama belirti aradıkça beyin seni kandırıyor ona yöneltiyor geçtiğimiz ay izindeydim bu dönemlerde gerçekten feci geçmişti ajdjdjf bu ay çalışıyorum şükür o kadar kafam rahat ki ve bu ay çatlatma iğnem var cuma günü yapmam gerekecek sanırım kontrole gideceğim ocağın ikinci haftası da iş için yurt dışına çıkacağım acaba yapmasam mı diyorum gerçekten kafanın rahat olması gerekiyor

@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfj amanbocegi amanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
Canim benim regli agrimdan biraz kivraniyorum progestan dan herhalde az az geliordu sanki bugun artti. Kizlar siz folik asit ne kullniyorsunuz

Değerlendirmelere devam bebeğim durmak yok🤣🤣 bir yandan akıntı bekliyorum beklemedeyim😎

Geldim geldim geldim kalp kalbe karşıymış 🩷 hafta içi ve ctesi girmek benim için çok zor oluyor gece bir göz gezdirmeye calısıyorum ufaktan regl olmuştum bu hafta da yumurtlama haftam umarım bol enerjili geçer jajdjdjdj
hahaha evet benimde regl bitti ve bu hafta yumurtlama haftammm enerji dolu bi hafta olucak benim icinde xjxnjx

Back
X