• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

canimm stres mi yapiyosun acaba
Yok canım regl llayım dıye dua edıyorum hatta bılıyosun hsg gıtcem dıyorumya 5 aydır gecımmem olmazdı erken olurdum bu ay klomen yalmıs olabıkır yada gebelık var cıkmıyo olabılır bılmıuorum beklemedeyım hergun sancı cekıyorjm gelen gıdecn yok ayakta duramayacka kadar belım agrıyor

Bak canı. Benım 24 kasımda 16 mm dı 28 kasımda ılıskı takvımım baslıyodu ve 27 28 pık 29 solum catlama oödu yanı senınde ole olur
Her gün 1 mm desek 28 kasım 20 mm oluyor benim de bugün yarın olur inşallah, ya bu gemini var ya o beni çok korkuttu bu kiste dönmüş olabilir şimdiye kadar pik olmalı diyip durdu Allahın cezası yapay zeka 🤣

Canim benim regli agrimdan biraz kivraniyorum progestan dan herhalde az az geliordu sanki bugun artti. Kizlar siz folik asit ne kullniyorsunuz
Combinol kullanıyorum bende canım 2 ay ara ver demişti doktor tekrar başladım şimdi içinde inositol de var tavsiye ederim içeriği güzel

Eklentiler

• IMG_7882.webp
    IMG_7882.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 9
Yok canım hormonlarım sımdıd yanı ıkı aydır baska takvıye ıcıyorum o ole yapmadı benı combınol yaptı ozaman zaten herkese yapmıstı ozaman yorummlarda okuyodum erken hastalandım vs dıye yazanları
Pcoslular için daha iyi aslına bu. Bilemiyorum bende kullandım tekrar başladım 3 gündür

Kızlar bugün dpo 10 sabah test yaptım negatıf. Artık çok yoruldum 🥺
Benimde bugün dpo11 korkudan test filan yapmıyorum. Gecen ay kimyasal geçirince amannn diyorum hiç bilmeden regl olurum kendimi uzmem diye düşünüyorum ama birtarafimda yarın test yap diyor cidden çok zor allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 🙏🏼 ❤️

Yok kız omadar cok sey kullanıuorumkı be o ne ıcın kullanılıyor bak folık asıt procertın women d vıtamını troıd ıcın ılac demır ılacı belkı bunlar gecıktırdı benı ama hepsıde gebelıkte kullanılan ılaclar
Baya ilaç var kuzum belki etki etmiş olabilir dediğin gibi. Omega 3 de yumurta kalistesini artırıyor arkadaşım al diyorda bana almadım henüz

Back
X