• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kuzum sen doktora gidicek misin tekrar
Bugün ve yarın teste pik görmezsem yarın öğleden sonra gidebilirim ama kafam da çok karışık cuma günü doktor bu yumurtanın daha bir kaç günü var demişti ama kendiliğinden çatlayacağına emindi, hatta beni kontrole çağırmadı eşimden tekrar test istedi ben regl olursam, testin bu uzun süre bu kadar koyu gitmesi kafamı karıştırdı benim 🥲

Bugün ve yarın teste pik görmezsem yarın öğleden sonra gidebilirim ama kafam da çok karışık cuma günü doktor bu yumurtanın daha bir kaç günü var demişti ama kendiliğinden çatlayacağına emindi, hatta beni kontrole çağırmadı eşimden tekrar test istedi ben regl olursam, testin bu uzun süre bu kadar koyu gitmesi kafamı karıştırdı benim 🥲
Bak ben cumartesi gittim 14 mm'ydi yumurtam beni yarın tekrar çağırdı dedi ki salıya kadar büyür iğne yaparız. Bence için rahat etsin git kontrole

Aa
Kızlar sabah gittim kan verdim dayanamadım. Beta hcg 90.4 çıktı 🥹
Kızlar sabah gittim kan verdim dayanamadım. Beta hcg 90.4 çıktı 🥹
Aaaa ilk negatif çıkmıştı değil mi kanda ama idrarda pozitifti şimdi tekrar kan verdin ve pozitif mi çıktı ben yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Tebrikler bu arada Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn ❤️

Günaydın kızlar doktora gidiyorum şimdi şans dileyin çok heyecanlıyımm
Adetken gidiyorum bugün 4. Günü ama vajinal ultrason yapar mı acaba

günaydın bol şanslar cancagızımmm :) reglı ikende yapıyorlar canı m hatta 3 4 gunundeyse yumurtalara bakmak ıcın bakalbılır.

Aa

Aaaa ilk negatif çıkmıştı değil mi kanda ama idrarda pozitifti şimdi tekrar kan verdin ve pozitif mi çıktı ben yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Tebrikler bu arada Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn ❤️
Ben hiç bakmadım canım idrarda direkt kan verdim. O attığım görsel daha önceki döneme ait inşallah 🙏🏼🙏🏼

Ayyy panik yaptım şimdi ya kanlı kanlı nasıl olcak kiii
Hormon testi yapılsın diye öyle randevu aldım işte

kız belkı yapmaz panık yapma ama bence keske baksa cunku o zaman yumurta falan her sey gorunuyor. bende ilk oyle muayene yapıucam dedıgınde kucuk bir şok yaşamamıştım hahaha:D

kız belkı yapmaz panık yapma ama bence keske baksa cunku o zaman yumurta falan her sey gorunuyor. bende ilk oyle muayene yapıucam dedıgınde kucuk bir şok yaşamamıştım hahaha:D
Normalde tabii vajinal kontrol olmuştu ama şimdi kan düşüncesi birde o dönemde hassas oluyor ya bir korktum 😂 birde zaten yumurtalar küçüktür işte regl döneminde büyük yumurta mu olur 😂😂

Normalde tabii vajinal kontrol olmuştu ama şimdi kan düşüncesi birde o dönemde hassas oluyor ya bir korktum 😂 birde zaten yumurtalar küçüktür işte regl döneminde büyük yumurta mu olur 😂😂
mfk araştırıyorum aldın mı sen hiç ürünlerini , muayane bitince jaber et kuzum

Bak ben cumartesi gittim 14 mm'ydi yumurtam beni yarın tekrar çağırdı dedi ki salıya kadar büyür iğne yaparız. Bence için rahat etsin git kontrole
Yaa bana dedi ki üstten basıklaşmaya başlamış, bunu araştırdım bu çatlama öncesi belirtiymiş galiba o yüzden bende hiç çatlama iğnesinden bahsetmedi , eşimin sperm hareketliliği düşük daha çok onun üstünde durdu galiba o daha büyük bir problem ben de o yüzden salıyı bekliycem bir de bugün daha yeni ortalama 20 mm oluyor hesabıma göre ki ovulasyon belirtim ve akıntım da tam olarak başlamamıştı bugün hafiften başlıyor , şunu fark ettim ki ben geçen ay yanlış zamanlama yapmışım 🥲

Kızlar çok güzel bir şey okudum bugün ve içime ferahlık verdi ,
“Aradığın şey zaten senin hayatında var, eksik değil. Dışarıda bir şey arıyorsun ama kaderinde olan, zaten sana ait. "
İnşallah bu bebiş meselesi de öyledir, zaten kaderimizde var ve bizim hayatımızda 🐣

Back
X