• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

aaa tamam canım bilgi için teşekkürler doktorun dediği tüp bebek merkezinin adı soranus. dikakkaldırıma doğru yeri. orda eşin sperm testi versin dedi. bir soralım fiyat madem çok yüksek söylerlerse burgene de sorarız
Soranus'u da biliyorum canım ortalama aynıdır fiyatlar belki hiç bilmiyorum.

bana dedi ki korkma yumurta var nasıl olsa bir şekilde olur en kötü tüp bebek yapılır onda da başarı şansı yüksek polikistik grubunun o yüzden sıkıntı etme dedi
Doğru söylemiş sen canını hiç sıkma. Bence bir diyetisyene git sadece bebek için değil sağlıklı beslenmek için de diyet yap. Ben 55 kiloyum mesela ama yumurta kalitesi için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç sevmediğim şeyler yiyorum :(

kızlar şimdi doktora gittim ya bugün durumumu anlatırken tutamadım kendimi ağladım dedim işte git zayıfla gel diyorlar benim motivasyonum olmuyor yapamıyorum diye. bana dedi ki böyle dediğine göre kilo işini hafife alıyorsun senin sorunun yumurtalarda değil ki o zaten bolca var sorunun bozulan metabolizmanda dedi. önce onu düzeltmek lazım dedi. bu da tabiiki sağlıklı beslenmekten geçiyor dedi. al ver döngüsüne girme sebebin bunu hayatına adapte etmemen ve perhiz olarak görmen dedi. şimdi seninle ezbere iş yapmıcaz dedi hap verip gönderedebilirim ama öyle iş olmaz dedi. kan değerlerine bakalım rahim filmini çekelim, eşinde tüp bebek merkezinde detaylı bir sperm testi versin dedi. eşimin sperm testi vardı sayısı da iyiydi ama dedi ki isterse 200 milyon spermi olsun hasarlı olduktan sonra ne işe yarar ki o yüzden dna hasarına bakılması lazım onunda dedi. her şeyi bilip ona göre hareket edicez o süreçte de sende zayıflıcaksın dedi. seni bir şekilde gebe de bırakabilirim iğne veririm hap veririm vs. ama sağlıksız olur dedi hem senin için hem bebek için önemli olan bu değil mi dedi yani kimyasal olabilir , kalbi durabilir , erken doğum olabilir , gebelik şekeri olabilir, bebek sıkıntıya girer yazık günah değil mi dedi kilo ve metabolizma bozukluğu bunların hepsini tetikleyen şeyler dedi. böyle olsa daha mı iyi olcak daha fazla yıkım olur senin için gösterip elletmemek gibi bir şey dedi. özetlemek gerekirse böyle aşkolar işte size de emsal olsun özellikle kilolu kişilere sesleniyorumm ve yorumlamanız bilgi için etiketledim sizleri de kızlar
D dodo1234 C civcivella24 Vignette Vignette @melekparlaadapolat @alsimist @amanbocegi
Askim evet doktor kesinlikle doğru söylemiş ve içtenliğini ben hissettim , kesinlikle perhiz mantığı sürdürülebilir değil hem bebeğimiz hem kendimiz için kendimize sahip çıkmamiz lazım 🥹 inşallah tedavi süreci güzel ilerler ankarada koru hastanesinde morfoloji-kruger testi için 4 bin küsürdü belki ankarada yaptıracak olan varsa bilgisi olsun

Soranus'u da biliyorum canım ortalama aynıdır fiyatlar belki hiç bilmiyorum.
Fiyat bilgilerini aldiginizda buradan da paylaşabilir misiniz? Benim esim bulvardaki bahceci tup bebek merkezinde ekim ayinda 5 bine yaptirdi. Ocak ayinda yeniden yaptirmasi gerekiyor.

Fiyat bilgilerini aldiginizda buradan da paylaşabilir misiniz? Benim esim bulvardaki bahceci tup bebek merkezinde ekim ayinda 5 bine yaptirdi. Ocak ayinda yeniden yaptirmasi gerekiyor.
Ben sadece Burgen'e sordum geçen ay. Orası 8500 lira demişti ama yaptırmadık biz. Sizin sonuç nasıl çıkmıştı? Bizde eşimin spermiyogram testi çok iyi ama doktor dna hasarı da bakabiliriz demişti.

Dündü bat günüm olmadı battan 2 gün önce 25.8 çıkmıştı
Geç döllenme olmuş olabilir o zaman, bence kan ver umutsuzluğu sil aklından çok iyi anlıyorum hislerini ama bu şekilde stres seni çok etkiler bi de kaset test yap istersen ya da kan ver geçmiştekileri karıştırma bu sıfırdan bir gebelik 🙏🏻

Doğru söylemiş sen canını hiç sıkma. Bence bir diyetisyene git sadece bebek için değil sağlıklı beslenmek için de diyet yap. Ben 55 kiloyum mesela ama yumurta kalitesi için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç sevmediğim şeyler yiyorum :(
ah canım benim instagramda bir kadın takip ediyorum tabiri caizse taş gibi kadın her gün yürüyüşünü yapıyor her sabah avokadosu yumurtası eksik olmuyor bütün takviyelerini alıyor ediyor o da uğraşıyor bir şekilde yumurta kalitesi iyi olsun diye. gerçekten şak diye olanlara hayret ediyorum nice insanlar var hele o dilencileri görünce içim parçalanıyor ne şartlarda ne sağlıkla çocukları oluyor biz burada kırk tane şey düşünüyoruz yok olmuyor

Askim evet doktor kesinlikle doğru söylemiş ve içtenliğini ben hissettim , kesinlikle perhiz mantığı sürdürülebilir değil hem bebeğimiz hem kendimiz için kendimize sahip çıkmamiz lazım 🥹 inşallah tedavi süreci güzel ilerler ankarada koru hastanesinde morfoloji-kruger testi için 4 bin küsürdü belki ankarada yaptıracak olan varsa bilgisi olsun
kruger testini yapmıştık bizde hayatım yetersiz bilgi dedi. sperm sayısı ileri hızlı yavaş o bilgiler vardı morfoloji bilgisi vardı. dna hasarı için detay istedi işte seninde aklında olsun o kısım

ah canım benim instagramda bir kadın takip ediyorum tabiri caizse taş gibi kadın her gün yürüyüşünü yapıyor her sabah avokadosu yumurtası eksik olmuyor bütün takviyelerini alıyor ediyor o da uğraşıyor bir şekilde yumurta kalitesi iyi olsun diye. gerçekten şak diye olanlara hayret ediyorum nice insanlar var hele o dilencileri görünce içim parçalanıyor ne şartlarda ne sağlıkla çocukları oluyor biz burada kırk tane şey düşünüyoruz yok olmuyor
Gerçekten öyle kuzum aynı şeyi düşünüyoruz. Yani rabbimin işi tabi ki her şey kısmet ama onca çabaya karşılık elde var sıfır. 10 aydır hiç gebe kalamadım. Tüp bebek bile yaptırdım tutmadı. Kader işte vakti zamanı gelince olucak inanıyorum. Biz elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz.

kruger testini yapmıştık bizde hayatım yetersiz bilgi dedi. sperm sayısı ileri hızlı yavaş o bilgiler vardı morfoloji bilgisi vardı. dna hasarı için detay istedi işte seninde aklında olsun o kısım
Hee onu bilmiyodum askim bizim morfoloji çok iyi geldi de zaten ileri hızlı sperm sayısı sınırın biraz altında o yüzden her gün ilişki de olmuyor ovulasyon günlerinde hep 2 günde 1

Gerçekten öyle kuzum aynı şeyi düşünüyoruz. Yani rabbimin işi tabi ki her şey kısmet ama onca çabaya karşılık elde var sıfır. 10 aydır hiç gebe kalamadım. Tüp bebek bile yaptırdım tutmadı. Kader işte vakti zamanı gelince olucak inanıyorum. Biz elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz.
aynen öyle canım benim birazdan diyetisyen randevusu alıcam bakalım elimden gelen anca bu başka müdahale edebileceğimiz bir alan yok malesef sağlıklı beslenip kaliteye destek vermekten başka gerisi allahın takdiri

Ben sadece Burgen'e sordum geçen ay. Orası 8500 lira demişti ama yaptırmadık biz. Sizin sonuç nasıl çıkmıştı? Bizde eşimin spermiyogram testi çok iyi ama doktor dna hasarı da bakabiliriz demişti.
Bizim hem morfoloji bozuk hem de ileri hiz cok dusuk. İleri hiz dusuklugu icin ilac verdi doktor. Morfoloji icin ise tek care sigarayi birakmak dedi doktor. Esim de birakti elhamdulillah. 3 aydir kullaniyor ilaclari beslenmemize de dikkat ediyoruz takviyeler falan. Bakalim henuz olan bir sey yok ama nasip :)

Hee onu bilmiyodum askim bizim morfoloji çok iyi geldi de zaten ileri hızlı sperm sayısı sınırın biraz altında o yüzden her gün ilişki de olmuyor ovulasyon günlerinde hep 2 günde 1
eğer tekrar test vermesi gerekirse doktorda dna hasarını önerebilir tamam sayı biraz altta olabilir ama onun dnası da önemli yani. bu arada sınırın biraz altında olması sıkıntı yaratacak bir durum değil bence kaç milyon sperm ulaşıyor oraya birinden biri gider yavaş olan bile dölleyebiliyor

eğer tekrar test vermesi gerekirse doktorda dna hasarını önerebilir tamam sayı biraz altta olabilir ama onun dnası da önemli yani. bu arada sınırın biraz altında olması sıkıntı yaratacak bir durum değil bence kaç milyon sperm ulaşıyor oraya birinden biri gider yavaş olan bile dölleyebiliyor
Doğru valla bilmiyorum zeynosum ya benim bunları düşündükçe ankastrem bozuldu ahahh 🤣 saldım kendimi daha doktor çağırırsa giderim eşim test verir sıkıntı olmazsa takip ettiririm artık neyse o

Geç döllenme olmuş olabilir o zaman, bence kan ver umutsuzluğu sil aklından çok iyi anlıyorum hislerini ama bu şekilde stres seni çok etkiler bi de kaset test yap istersen ya da kan ver geçmiştekileri karıştırma bu sıfırdan bir gebelik 🙏🏻
Haklısın reglim 1 gün gecikti kaset test yapsam kesin çıkar mı

Benimde bugün dpo11 korkudan test filan yapmıyorum. Gecen ay kimyasal geçirince amannn diyorum hiç bilmeden regl olurum kendimi uzmem diye düşünüyorum ama birtarafimda yarın test yap diyor cidden çok zor allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 🙏🏼 ❤️
Amın canım ınsallah . Ben bugün de yaptım negatıf 😥

Back
X