• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar güncelleme yapayım mesajım arada kaynadı. Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz 🥹😂
oha ya bilmeden etmeden direkt tüp bebek ne demek sanki süreci ve bu işlemleri çok iyi biliyorda birde tavsiye veriyor deli yaa

arkadaslarimmm gunaydinnn nasilsiniz nasil gidiyor? bugun yogun bir akintim oldu fazlaydi da yumurta aki kivaminda saydam (ayrinti verdigim icin ozur fjxjdjj) yumurtlama günüm gibi hafif sol kasikta agrim da oluyor sizce bugun ovu testi alip kontrol ediyimmiiii gerek var mi?

bende ekimde yaşadım ama öyle lekelenme gelmedi doktor korun dedi bana 1 ay sadece çok koyu kahve değilde sarımsı bir akıntı geldi bir kez o da regliden 2-3 gün sonra belki sen gebe kalmışsındır
İlk defa böyle bırsey yasıyorım bende anlayamadım ama haff agrılarım var az az koyu kahve daha dogrusu böyle pas rengının bıraz koyusu gıbıde hayırlısı olsun ya böyle karmasıklık yasamakda zormus
Sanada gecmıs olsun ins tekrardan tutunur bebeklerımız

arkadaslarimmm gunaydinnn nasilsiniz nasil gidiyor? bugun yogun bir akintim oldu fazlaydi da yumurta aki kivaminda saydam (ayrinti verdigim icin ozur fjxjdjj) yumurtlama günüm gibi hafif sol kasikta agrim da oluyor sizce bugun ovu testi alip kontrol ediyimmiiii gerek var mi?
al bence işini şansa bırakmaa sonra tahminlerden gidiliyor ama gerçi sen her gün ilişki denediğin için kaçıracağın gün yok gibi gözüküyor dodocum
sadece hani yumurtlama gerçekten var mı yok mu görmek adına alsan iyi olur diye şey ettim yoksa boşuna her gün her gün kendini yormuş olacaksın :KK70:

al bence işini şansa bırakmaa sonra tahminlerden gidiliyor ama gerçi sen her gün ilişki denediğin için kaçıracağın gün yok gibi gözüküyor dodocum
sadece hani yumurtlama gerçekten var mı yok mu görmek adına alsan iyi olur diye şey ettim yoksa boşuna her gün her gün kendini yormuş olacaksın :KK70:
zeynosum her gun degerlendiriyorum kacirma şansım dedigin gibi yok sadece batı tam netlestirmek için acaba yapsam mi diye bi sorayim dedim sadece jfjfjfjdjjx bide bu akintiyla ayni zamanda mi yukseliyor ne zaman siliklesiyor falan onu takip ederdim bi fjfjddjdjd bi yandan da amann bosver diyo gkfjfjmxkx

zeynosum her gun degerlendiriyorum kacirma şansım dedigin gibi yok sadece batı tam netlestirmek için acaba yapsam mi diye bi sorayim dedim sadece jfjfjfjdjjx bide bu akintiyla ayni zamanda mi yukseliyor ne zaman siliklesiyor falan onu takip ederdim bi fjfjddjdjd bi yandan da amann bosver diyo gkfjfjmxkx
zaten ov. günün gelmiş daha ne zaman alcan geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye shdghf

bugün bende gittim diyetisyene ama pek sarmadı nedense ya ne bileyim çok hoşuma gitmedi
sıkıldığımdan veya bildiğimden dolayı mı yoksa kadından dolayı mı pek bilemedim :110:
Ben çok gittim diyetisyenlere önceden de hepsi aynı hep aynı mantık aslında o yüzden artık sarmıyor aslında biliyoruz her şeyi tek mesele yapabilmek

Benim de dün öyleydi testte pozitifti şimdi yaptım gene ovülasyon silikleşmiş bir günde oldu bitti bugün akıntı falan da yok

Kızlar pcosta sunu cok tavsıye ettıler dıgerı bıttı bunu deneyecem bu ay hem ıcknde folık asıtte var 400 mg daha ekstra folık asıt ıcmem

Eklentiler

• IMG_7290.webp
    IMG_7290.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 10
merhaba B Bilemedimmkiiii yaşadıklarını tahmin edemeyiz tabi ama seni anlıyorum :( sana güzel bir hikaye anlatayım o halde belki bir nebze olsun seni rahatlatır 🌸🌸 benim halam annemle babamdan 2 -3 sene evvel evlenmiş hiç çocukları olmamış olanda düşmüş 3-4 aylıkken hem de sonra annemle babam evlenince ben doğdum beni evladı gibi sevdi eniştem ve halam bu arada tedaviler hocalar sıcak sular geziyorlar çok varlıklılardı ama olmadı derken 2 sene sonra erkek kardeşim oldu o arada halam tedavi aramayı falan bıraktı anneme bana ver aynı mahalledeyiz beraber bakalım dedi annem istemedi o da küstü her şeye bize de gelmez oldu derken kardeşim doğduktan bir kaç ay sonra öğrendik ki halam 4 aylık hamileymiş :) şimdi iki tane oğlu var hep der ki ne zaman umudum kırıldı vazgeçtim allah bana en güzelini nasip etti sende içini ferah tut her nasip vaktine esirdir 🌸🌸😇 bakarsın en vazgeçtiğin anda herşey umduğundan güzel olur...
sana sarılmak istedim şuanda canım benım. rabbimin vardır bir bildiği inanıyorum en doğru zamanda senınle olacaktır. Kayıparın için uzgunum ama soyle dusun buyuk ıhtımalle senın ıcın hayırlı değildi ve uzaklastırdı .

Günaydın. Yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi. Çok zor şeyler yaşamışsın,hep güçlü kalmışsın. Bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin hala kendini tutup isyan etmemeye çalışman bile zor. İnsan bazen kırılmak ister. Allahın gücü sonsuz, bizler insanız ama bizim kalbimiz kırılır,ağlarız,neden deriz. Hepsi o kadar insani ki. Bu kadar yükü sessizce taşımak zorunda değilsin bu seni içten içe daha çok streslendirir. Bir şey ısrarla olmuyorsa daha iyisi olacağındandır benim de buna inancım sonsuz. Sen hep paylaş hep içini dök burada binlerce arkadaşın var. Sen paylaştıkça,rahatladıkça bedenin, ruhun hafifleyecek.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, kalpleriniz çok guzelmiş 🙏🏼🌸 bu bekleyislerin hepimize sağlıklı iyi evlat sahibi olarak geri döneceğine ben de inanıyorum. 🌸 🫂 insanların üzülmeyeyim diye beni görünce hamilelik ve doğum ile ilgili konusmalarini kapatmaları çok ince bir davranis aslında ama bu bile beni biraz duygusal olarak etkilemişti ama sizinle Paylaştim ve iyi geldi 🤗

Back
X