- 15 Ekim 2025
- 55
- 15
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten 10 dpo da test yaptım ondan sonra kan verdim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah'ın izniyle olur inşallahBende ayın 24 ü 11dpo olabilir test denicem valla gitmeden![]()
Pozitif görünüyorr inşallah da öyledirAdetim 3 gün geçti fakat akşam seyrek idrarla yaptım. 5. Dakikada böyleydi. Sizce pozitif mi
Zaten geç döllenme 5 Aralık ta pik olmuştu çatlama olmuştu hissettim yumurtamin catladigini ve bu ay diğer aylardan farklıydı karnimdaki ağrılar kramplar batmalar bakalım hayırlısı hakkımızda pazartesi birdaha kan vericem 2 günde bi vermek çok yıpratır pazartesiye kadar güzel bir artıs olur inşallahGeç döllenme olmuştur canım. İlk değerin hiç bir önemi yok bence![]()
Beninkide böyle çıkmıştı ama adetim geçmedi daha inşallah vardır canım bende bugün öğrendim daha çok yeniAdetim 3 gün geçti fakat akşam seyrek idrarla yaptım. 5. Dakikada böyleydi. Sizce pozitif mi
Çoook teşekkürlerGonalf 900 unit olan 10500 tl ovitrelle de 1300 tl lerdeydi. Eczacı toplam 10000 tl den vermişti. Ama hepsini kullanmadım gonalf in 400 ü kaldı. Dozunuza göre daha düşük unitlerinden de alabilirsiniz.
Ay hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla 2 gün sonra yükseldiğini görürsünüzKızlar hâlâ şoktayım inanamıyorum![]()
Hayırlı olsun![]()
Ay hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla 2 gün sonra yükseldiğini görürsünüz![]()
merhaba bence varr :)Adetim 3 gün geçti fakat akşam seyrek idrarla yaptım. 5. Dakikada böyleydi. Sizce pozitif mi
Askimmm sabah gözümü senin sonucun çıkmış mı diye bakayım bir diye açtım çooook sevindim gerçekten demek ki yerleşmeymiş Allah a çok şükür o doktorun da mors olmasına çok sevindim bu gebelik birilerine inat olmayı çok seviyor belli ki gözün aydın askim sağlıkla tutunsun sağlıkla artsınKızlar hâlâ şoktayım inanamıyorum![]()
hahahha ayy hadi zayıflayalımRekor bendedir bu konuda nişandan sayarsam 53 kilodan 73 e çıktımxs dan l bedene geçtim benim boyum da o civar
ayyy aynen öyle bu arada adanayı çok severim orda okudum sayılır üniyi yaz okulu bahaneleriyleBende adanalıyım kız çok zor bizim için yemek yememek yemekler hep dolu dolu napalım ya hshshsh
Merhaba kaset test tam koyuluğu 1 hafta gecikmede ancak yapıyor akşam olmasına rağmen iyi bile , inşallah sağlıkla vardır güvenilir marka ise bazı markalar hep yalancı pozitif çıkarıyor en yakın zamanda kan verinAdetim 3 gün geçti fakat akşam seyrek idrarla yaptım. 5. Dakikada böyleydi. Sizce pozitif mi
Kiz yeni uyandım daha beynim açılmadı iş açısından çalışıyor musun sorusu ise bu sattw uyanmamdan anlasilmiştir çalışmıyorum zayıflamaya çalisiyomusun sorusu ise çalısıyorum şuan 68 e düştüm daha da yolum var ben de diyetisyene gidiyordum geçen cuma ghostladim kendisini çünkü hiç sürdürülebilir değildi yazdığı diyet ve çok klasik standart yazıyordu bana uygun mu değil mi mesela her akşam 2 porsiyon tatlı yerim ben normalde diyorum 0 tatlı tutuyor ya bari hurma falan yiyim yani yok neyse öyle istehahahha ayy hadi zayıflayalımçalışıyor musun peki