Gebeliğe Hazırlık BAT 1-7 ekim olanlar 🌸🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.793
4.000
83
Merhaba hanımlar 🥰
BAT 1-7 Ekim olanlar gelin beraber bekleyelim
Ne zamandır gebelik istiyorsunuz?
Kullandığınız ilaç var mı?
Belirtiler var mı?
Varsa neler ?

Cevaplarinizi bekliyorum🌸

Son düzenleme:
Ben başlayayım 💫 1.5 seneden fazladır çocuk istiyorum daha nasip olmadi malesef 😔 Nisan ayında bir aşılamam oldu tutmadi bu ay tekrar KLOMEN kullandim yumurta boyutu ve rahim kalınlığı cok iyi dedi doktor iğne vermedi çatlamak üzere dedi bakalim günleri değerlendirdik beklemedeyiz 1 haftam kaldi 😁 belirti olarak göğüs uclarim dokununca veya bişey giyince cok acıyor arasıra kasiklarima batma giriyor ve beyaz krem kivaminda akintim var insallah olmustur artik cok zor zamanlar coook 😔🤲

Selam kızlar benim BAT 5 ekim. 1 senedir istiyoruz daha nasip olmadı. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 1 yumurtam vardı İnşallah tutmuştur 🙏🏻

kızlar selam benım de bat 4 ekim . dün normal kaset test yaptım negatif cktı sizce erken mi yoksa olsa cıkar mıydı

inşallah dediğin gibi olur morali cok bozuldu :KK43: erken gebelik testi alacağım cuma günü yaparı hangi testten alaa-yım
Bence yapma dayanabilirsen zaten 5 gun kalmis normal test yaparsin adet gunun bosuna ne para kayip et ne stres ol 😊

Bence yapma dayanabilirsen zaten 5 gun kalmis normal test yaparsin adet gunun bosuna ne para kayip et ne stres ol 😊
evet o da doğru aslında inşallah gec döllenme olmuştur ama ben ne zaman yumurtladoğımı biliyorum yıne de gec döllenme olmu olabilir mi

selam kızlar 9 aydır deniyoruz. bat 4 ekim bu ay c-life macun kullandım 8. günümde yumurtlama 9. günümde çatlama gördüm. çatlamadan 8 gün sonra lekelenmem oldu ara ara kasık ağrısı oluyor 1-2 dk bende bugün işten çıkınca kan testi yaptırmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay

Merhabalar herkese 🙋‍♀️
Bizdee 2 senedir istiyoruz bebiş
Sebepsiz infertilite, sorun yok ama olmuyor😶
1 ay klomen, 1 ay femara kullandım olmadı
Bu ayda femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Bat 1 ekim
Bekliyoruz bakalımm

Merhabalar herkese 🙋‍♀️
Bizdee 2 senedir istiyoruz bebiş
Sebepsiz infertilite, sorun yok ama olmuyor😶
1 ay klomen, 1 ay femara kullandım olmadı
Bu ayda femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Bat 1 ekim
Bekliyoruz bakalımm
Ayy çok az kalmis belirti var mi🤩

selam kızlar 9 aydır deniyoruz. bat 4 ekim bu ay c-life macun kullandım 8. günümde yumurtlama 9. günümde çatlama gördüm. çatlamadan 8 gün sonra lekelenmem oldu ara ara kasık ağrısı oluyor 1-2 dk bende bugün işten çıkınca kan testi yaptırmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay
O macunu bende kullanmistim 1 ay kadar insallah sizde etkili olmustur guzel haberleri bekliyoruz 🤩

Ayy çok az kalmis belirti var mi🤩
Aynen az kaldı=)
Suan regli ağrısıdan baska hissettiğim hiç bişey yok malesef=)
Baya baya sabah regl olcam zannettim öyle bi ağrı 😒
İğne vurulduğum günü sayarsak 13. Gün test yapmıstım silik çizgi görmüştük
Ama ben bi önceki iğnedede 13. Gün pozitif görüp sonraki gün negatıf görmüş biri olarak😁 tabi hiç ümitlenmedim
Normalde bugün iğneden Sonra 14. Gün, regl olunması gerekiyor 14. Gün gebelik yoksa diyorlar
Ama ben 2 iğnedede 17. Gün olmustum
Cuma cumartesi olmazsam o zaman ümitlenicem =)))

Aman ne yazmısım yalnız😁😁

Aynen az kaldı=)
Suan regli ağrısıdan baska hissettiğim hiç bişey yok malesef=)
Baya baya sabah regl olcam zannettim öyle bi ağrı 😒
İğne vurulduğum günü sayarsak 13. Gün test yapmıstım silik çizgi görmüştük
Ama ben bi önceki iğnedede 13. Gün pozitif görüp sonraki gün negatıf görmüş biri olarak😁 tabi hiç ümitlenmedim
Normalde bugün iğneden Sonra 14. Gün, regl olunması gerekiyor 14. Gün gebelik yoksa diyorlar
Ama ben 2 iğnedede 17. Gün olmustum
Cuma cumartesi olmazsam o zaman ümitlenicem =)))

Aman ne yazmısım yalnız😁😁
Off en zoru zaten beklemek 🤦‍♀️🤦‍♀️ bizde nisanda igne ile catlatmistik yumurtayi o zaman 12. Gun pozitif 13 gun negatif gormustum 14de regl olmustum 😁 ayy insallah regl agrisi degildir sizinki de bebiş agrisidir 🤩🤩

Off en zoru zaten beklemek 🤦‍♀️🤦‍♀️ bizde nisanda igne ile catlatmistik yumurtayi o zaman 12. Gun pozitif 13 gun negatif gormustum 14de regl olmustum 😁 ayy insallah regl agrisi degildir sizinki de bebiş agrisidir 🤩🤩
Kimisinin burda 10. Gün gidiyor iğne etkisi
Bizimkinin maşallahı var😁😁
Geçen ay baya üzdü beni ama akıllandım şimdi =)
Hoş yine erkenden test yaptımda ama inanıp heveslenmedim en azından o yalancı pozitife, oda bişey😁😁
Seninkidd tam enteresan 😁
Ne hallere kaldım diyorum bazen=)
Şurda milyon tane yanlışlıkla hamile kalan var=))
Biz fıtı fıtıyııı bile saatli yapıyoruz denk gelsin diye🤭 yine yok
2 senedir denk gelemedi =)

Kimisinin burda 10. Gün gidiyor iğne etkisi
Bizimkinin maşallahı var😁😁
Geçen ay baya üzdü beni ama akıllandım şimdi =)
Hoş yine erkenden test yaptımda ama inanıp heveslenmedim en azından o yalancı pozitife, oda bişey😁😁
Seninkidd tam enteresan 😁
Ne hallere kaldım diyorum bazen=)
Şurda milyon tane yanlışlıkla hamile kalan var=))
Biz fıtı fıtıyııı bile saatli yapıyoruz denk gelsin diye🤭 yine yok
2 senedir denk gelemedi =)
Evet malesef 😔🤷‍♀️ Rabbim verecegi zamani biliyordur Allahin izniyle olur bizimde bebislerimiz 🤩 bende de yumurtlamadan beri gogus uclarimda aci var ve kasigima bazen batmalar oluyo dun aksamda beyaz akinti geldi baya bakalim belirti olarak yormak da istemiyorum ama insallah oyledir 😂

Evet malesef 😔🤷‍♀️ Rabbim verecegi zamani biliyordur Allahin izniyle olur bizimde bebislerimiz 🤩 bende de yumurtlamadan beri gogus uclarimda aci var ve kasigima bazen batmalar oluyo dun aksamda beyaz akinti geldi baya bakalim belirti olarak yormak da istemiyorum ama insallah oyledir 😂
İnsallahhh öyledir kuzucummm =)
Beraber veririz surdan güzel haberleri❤️

O macunu bende kullanmistim 1 ay kadar insallah sizde etkili olmustur guzel haberleri bekliyoruz 🤩

Bakalim yumurtlama için işe yaradı normalde 14. 15. Gun yumurtlama olurdu bu ay ilk defa 8. Hun yumurtlama gördüm
Kan verdim sonuc bekliyorum umarim guzel haberler alirim

Back
X