Gebeliğe Hazırlık BAT 1-7 ekim olanlar 🌸🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar test yapan var mı ? benım gögüs yanları sızlıyor elleyince sağ tarafa hafif sancı vuruyor ve akıtım var beyaz . yüksek ihtimalle regli olacağım

kızlar test yapan var mı ? benım gögüs yanları sızlıyor elleyince sağ tarafa hafif sancı vuruyor ve akıtım var beyaz . yüksek ihtimalle regli olacağım
Ay valla ben test yapmamak İçin kendimi zor tutuyorum 😬 bugün çatlatmanın 11.günü bekliyorum bakalım

valla benimde bugün 12. günüm :KK70: 9 gün yaptım negatif cıktı daha yelteneiyorum
Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun? İğnenin içindeki hcg hormonuyla testlerin pozitif çıkması gerekiyor 🤔

Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun? İğnenin içindeki hcg hormonuyla testlerin pozitif çıkması gerekiyor 🤔
yok be ovülasyon ile takip ettim 20 sinde catladı . 9 gün kaset test yaptım cıkmadı bugün 12 gün korkuyorum yapmaya ama inanılmaz üşüyorum e midemde inanılaz ağrı var düden beri bilmiyorum gaz mı ama kusacak gibi olup kusamıyorum

yok be ovülasyon ile takip ettim 20 sinde catladı . 9 gün kaset test yaptım cıkmadı bugün 12 gün korkuyorum yapmaya ama inanılmaz üşüyorum e midemde inanılaz ağrı var düden beri bilmiyorum gaz mı ama kusacak gibi olup kusamıyorum
Hee. Ama testleri çok erken yapmışsın ki zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır 🙏🏻

Benim 6 gün kaldi yumurtlamanin uzerinden 10 gun gecti dun evde test vardi yaptim tabiki negatif niye yaptiysam 😂😂😂 belirti gogus uclarimdaki aci 1 haftadir devam ediyor kasik batmalarim azaldi ama 2 gundurde regl agrisi gibi agrim var ayni bide bel agrisi bakalim ya erken regl olacagim ya gebelik belirtisi 🤷‍♀️😂

Aynilari var bende de ekstra regl agrisi ve bel agrisi cekiyorun dunden beri aralikli 6 gunum var daha 🤷‍♀️

Ben yumurtlama başlayana kadar clife kullandim bugün başladı yumurtlama ama çok sancım oldu. Böyle olmazdi. Sizlerde de oldu mu

Back
X