• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 10-20 Ocak toplanalım

Kızlar bu ay letu kullandım.sizler ne yaptınız durumlaaar naaaasıl

Bat 19 ocak bugun reglin son günü ama sol kasıgımda bariz batma var birde akıntım oldu uzayan akıntı yumurtluyormuyum acaba ya mümkün mü böylr bişey

Bat 19 ocak bugun reglin son günü ama sol kasıgımda bariz batma var birde akıntım oldu uzayan akıntı yumurtluyormuyum acaba ya mümkün mü böylr bişey
Bitiminde hemen yumurtlama olmaz üşütmüşsünüzdür ayakları

Merhaba kızlar Bat 16 Ocak 🥰
Adetin 3.gunu letu başladım
Bugün 10 günüm ovulasyon testine başlayacağım
Doktor kontrolüm yok ama burda ki yorumlara baktığımda çoğunluk kontrole gitmiş randevu bulursam pazartesi bende gidip kontrol olmak istiyorum
Bat (beklenen adet tarihi) 10-20 ocak toplanalım

Merhaba kızlar Bat 16 Ocak 🥰
Adetin 3.gunu letu başladım
Bugün 10 günüm ovulasyon testine başlayacağım
Doktor kontrolüm yok ama burda ki yorumlara baktığımda çoğunluk kontrole gitmiş randevu bulursam pazartesi bende gidip kontrol olmak istiyorum
Benim de 14 16 arası ..dr yumurta büyğmüş mü çap kaç die çatlamak üzere mi die bakıyor.eğer siz zaten biliyorsanız pik durumunuzu o gün boş geçmez..ben sizin gb aldım randevu

Merhaba benimde dün 13 mm ve 16 mm yumurtam varmış ovitrelle ve progestan verdi yarın vuracağım . Siz daha önce kullandınız mı iğne

14 16 ocak regl olacağım zaman yanlış anlaşılmış

Selamlar🌸 bat 13 ocak ama dün aksam uzayan akıntı oldu bir kere. Ovulasyon silikti sizce erken mi catlaması icin

Back
X