- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Ediz duman
Bat (beklenen adet tarihi) 10-20 ocak toplanalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitiminde hemen yumurtlama olmaz üşütmüşsünüzdür ayaklarıBat 19 ocak bugun reglin son günü ama sol kasıgımda bariz batma var birde akıntım oldu uzayan akıntı yumurtluyormuyum acaba ya mümkün mü böylr bişey
Yarını boş geçirmeyeyim yine dkfkdkdBitiminde hemen yumurtlama olmaz üşütmüşsünüzdür ayakları
Bat (beklenen adet tarihi) 10-20 ocak toplanalım
Evet tabi her ihtimale karşı boş geçmeYarını boş geçirmeyeyim yine dkfkdkd
Benim de 14 16 arası ..dr yumurta büyğmüş mü çap kaç die çatlamak üzere mi die bakıyor.eğer siz zaten biliyorsanız pik durumunuzu o gün boş geçmez..ben sizin gb aldım randevuMerhaba kızlar Bat 16 Ocak
Adetin 3.gunu letu başladım
Bugün 10 günüm ovulasyon testine başlayacağım
Doktor kontrolüm yok ama burda ki yorumlara baktığımda çoğunluk kontrole gitmiş randevu bulursam pazartesi bende gidip kontrol olmak istiyorum
Yok.iğneden sonra da ilişki öneriiliyor die biliyorum.Merhaba benimde dün 13 mm ve 16 mm yumurtam varmış ovitrelle ve progestan verdi yarın vuracağım . Siz daha önce kullandınız mı iğne
Bana da haftaya yumurta çatlaamamışsa verilcekYok.iğneden sonra da ilişki öneriiliyor die biliyorum.
Evet 36 saat sonra olsun dedi.Yok.iğneden sonra da ilişki öneriiliyor die biliyorum.
Yumurta büyüklüklerimiz aynı neredeyse. Ovülasyon test takip ediyor musunuzBana da haftaya yumurta çatlaamamışsa verilcek
Yok ben yumurta ölçtürtmedim daha.ovülasyon yapıyorum ama hala silikYumurta büyüklüklerimiz aynı neredeyse. Ovülasyon test takip ediyor musunuz
Aaa pardon :)14 16 ocak regl olacağım zaman yanlış anlaşılmış
Ovülasyon yaptınız mı nasıldı durumlarAaa pardon :)
Silikse erken benim de öyleSelamlarbat 13 ocak ama dün aksam uzayan akıntı oldu bir kere. Ovulasyon silikti sizce erken mi catlaması icin
İyi geceler kızlar ovü yapıyorum henüz pik olmadıOvülasyon yaptınız mı nasıldı durumlar
Silikse erken benim de öyle