• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 10-20 Ocak toplanalım

Akşam eşim aldığında vurulurum.inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Senin yumurta kaçıncı gün koylasmya başladı canım
Benimkiler hep aynı silik gözüküyor

Eklentiler

• IMG_20251229_152015.webp
    IMG_20251229_152015.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 22
Ben cumartesi akşam vurundum. Kızlar üç gündür hala pik çıkıyor . Ovü testini etkiliyor mu iğne acaba

Bugün pembemsi bi akıntının içinde kılcal kan lekesi geldi iki üç damla kadar. İğnenin etkisi mi bu da acaba

Merhabalar forumu bir kaç gündür üye olmadan takip ediyordum yeni üye oldum. Bat 1 Ocak düzenli regl olurum.
Bir haftadır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adet öncesi böyle bir belirti yaşamam hiç, onun dışında şüphelendiğim bir belirtim yok ama az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acele mi ettim acaba🥲

Merhabalar forumu bir kaç gündür üye olmadan takip ediyordum yeni üye oldum. Bat 1 Ocak düzenli regl olurum.
Bir haftadır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adet öncesi böyle bir belirti yaşamam hiç, onun dışında şüphelendiğim bir belirtim yok ama az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acele mi ettim acaba🥲
Aslında hafif çıkması lazımdı ama adet günü deneyin

Merhaba kızlar, şimdi bir şey soracağım. yanlış anlaşılma olmaz umarım. Bayadır buralarda aktif değildim. Biz yaklaşık 3.5 senedir korunmuyoruz. Normalde haftada 2-3 gün cinsel ilişkide bulunuyorduk. Ama son iki haftadır ikimize de bir şey oldu 2 haftada toplasan 3-4 gün cinsel ilişkide bulunmamışızdır. Ve son bir haftadır iki gün arayla uzayan akıntılarım oluyor. Uzayan akıntım olmasa bile normal akıntım çok fazla oluyor. Bir sene önce doktora gitmiştik. İkimizde de bir sorun görünmemişti. Biz de akışına bıraktık. Gündemde böyle bir şey yoktu. Bu neyin alameti, bir fikir verebilecek var mı?

Aslında hafif çıkması lazımdı ama adet günü deneyin
Testin markası ile ilgili burda birkaç konu açılmış, Artı med isimli bir testti. Sanırım yanılma oluyormuş yada ben öyle olsun umuyorum desem daha doğru olacak🥹
Bir kaç gün daha bekleyeceğim bakalım 🥲

Merhaba bat14 Ocak inositol içeren sitolart adlı takviye kullanıyorum ben de

Testin markası ile ilgili burda birkaç konu açılmış, Artı med isimli bir testti. Sanırım yanılma oluyormuş yada ben öyle olsun umuyorum desem daha doğru olacak🥹
Bir kaç gün daha bekleyeceğim bakalım 🥲
O test için yanılma çok oluyor deniyor🤔

Back
X