- Konu Sahibi Ediz duman
Senin yumurta kaçıncı gün koylasmya başladı canımAkşam eşim aldığında vurulurum.inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Benimkiler hep aynı silik gözüküyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yumurta kaçıncı gün koylasmya başladı canımAkşam eşim aldığında vurulurum.inşallah hepimiz güzel haberler alalım
13 ten itibaren koyulaşştı 15.günü pik yaptıSenin yumurta kaçıncı gün koylasmya başladı canım
Benimkiler hep aynı silik gözüküyor
Bakalım benimki ne zaman koyulaşmaya başlayacak13 ten itibaren koyulaşştı 15.günü pik yaptı
Yrndan itibaren başlar akşamdanBakalım benimki ne zaman koyulaşmaya başlayacak
İnşallahAkşam eşim aldığında vurulurum.inşallah hepimiz güzel haberler alalım
İnşallah canımYrndan itibaren başlar akşamdan
Zaten 2 3 gün pik kalıyor sonra silikleşmeye başlıyorBen cumartesi akşam vurundum. Kızlar üç gündür hala pik çıkıyor . Ovü testini etkiliyor mu iğne acaba
Aslında hafif çıkması lazımdı ama adet günü deneyinMerhabalar forumu bir kaç gündür üye olmadan takip ediyordum yeni üye oldum. Bat 1 Ocak düzenli regl olurum.
Bir haftadır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adet öncesi böyle bir belirti yaşamam hiç, onun dışında şüphelendiğim bir belirtim yok ama az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acele mi ettim acaba![]()
Testin markası ile ilgili burda birkaç konu açılmış, Artı med isimli bir testti. Sanırım yanılma oluyormuş yada ben öyle olsun umuyorum desem daha doğru olacakAslında hafif çıkması lazımdı ama adet günü deneyin
O test için yanılma çok oluyor deniyorTestin markası ile ilgili burda birkaç konu açılmış, Artı med isimli bir testti. Sanırım yanılma oluyormuş yada ben öyle olsun umuyorum desem daha doğru olacak
Bir kaç gün daha bekleyeceğim bakalım![]()
ÖyleymişO test için yanılma çok oluyor deniyor![]()