Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Onun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir gün🥰
Atlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu kadınlar

Onun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir gün🥰
Atlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu
Atlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu kadınlar
Çekiyor

İnsanın canından can gidiyor ya ben de düşük yaptım bilirim o acıyı bütün derdi kederi biz çekiyoruz anasını satayım erkek olmak varmış 😄

Allah seni ne yapmiya 😀😀 yarın dop 13 sabah yapım mi ne dersin kız çıkar mı

Bence bir gün daha bekle😂 acele etme 350 tl çöpe gitmesin adete bişey kalmadı zaten
Yok kız almadım predictor prodoctor vedaxa var vedaxa negatif çıkarmıştı diğer yalancı pozitif içinde ben ona yalancı demiştim kaçtane pozitif ama vedaxa tertemiz doğru olana inanmadım 😀

Prodoctor erken vedaxa kaset test bakalım ha bide predictor trende uygun alın derim yani 😀

Maşşallah bütün test markalarını elden geçirmiş 🤣🤣🤣 yok yok
😀😀😀😀 diyorum ya denemediğin kalmadı hepsini pozitif ama yalancı pozitif sadece vedaxa ve awox tertemiz negatif çıkardı onlara bide yalancı dedim ben meğer doğru olan onlarmş kuruma bile çıkarmadı ben 3. Yu freely markayla ogrwndim o zaman düzenliyor günlerim baktım gecikti yaptım çıktı ertesi kan verdim 45 çıktı k markaya güvendim ondan almştm gecen ay batırdım gibi çıktı oda yabancıymış testler resmen benimle oynadı yani

😀😀😀😀 diyorum ya denemediğin kalmadı hepsini pozitif ama yalancı pozitif sadece vedaxa ve awox tertemiz negatif çıkardı onlara bide yalancı dedim ben meğer doğru olan onlarmş kuruma bile çıkarmadı ben 3. Yu freely markayla ogrwndim o zaman düzenliyor günlerim baktım gecikti yaptım çıktı ertesi kan verdim 45 çıktı k markaya güvendim ondan almştm gecen ay batırdım gibi çıktı oda yabancıymış testler resmen benimle oynadı yani
Artımed var bide oda yalancı 😀😀😀

Of Off ben hiç o kadar yapmadım 2 kere yaptım dedim kızım pınar yok paranı boşuna harcama hepsi negatif 🤣🤣🤣

Of Off ben hiç o kadar yapmadım 2 kere yaptım dedim kızım pınar yok paranı boşuna harcama hepsi negatif 🤣🤣🤣
Ama kurtaj sonrası dongum Bi değsti 49 44 45 50 daha önce gecikme yaşamadığım için ben hayatımda bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum mesela ıkı çocuğumdada gecikmeyle öğrendim 3.de oyle ama o nasıp olmadı ve hormonların bozuldu yapmamak elde değildi yani

Neyse bu donemde testlere güvenmemeyi öğrendim 😀 awox vedaxa predictor dışında tövbe

Ama kurtaj sonrası dongum Bi değsti 49 44 45 50 daha önce gecikme yaşamadığım için ben hayatımda bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum mesela ıkı çocuğumdada gecikmeyle öğrendim 3.de oyle ama o nasıp olmadı ve hormonların bozuldu yapmamak elde değildi yani
Ay ne yapacaksın canımm yaa mecbur kalınca insan yapıyor olsun düzelecek bu sefer olacak🥰💕 benim umudum tam Allahtan ne geldiyse amenna

Back
X