Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Ay hadi inşallah güzel haberler ver hiç belli olmaz ben de pik gördüm ama benim de kistlerim baskılıyordur belki ne bilim ya 😁 hiç kendi kendimi heveslendirmiyorum negatifi de gördüm paşa paşa bekliyorum
O işler hiç belli olmaz dediğin gibi de mesela arkadaşımda kist olduğunu söylemişti doktor meğer hamileymiş oluşumu görmüş yani onun da umudu yoktu ben 3 aydır su testler yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum ama akıllanmıyorum😂

25 temmuz çatlamaydı sizce var mı ? Pyro clinice markası

Eklentiler

• IMG_6987.webp
    IMG_6987.webp
    110,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6988.webp
    IMG_6988.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 17
benim ovulasyonum 27 temmuzdu. şuan DPO 9 dayım. Ben Cumartesi sabahı diye düşündüm. Çalışıyorum birde sabah yaparsam çıkarsa iş yerinde içim içime sığmaz en iyisi cumartesi sabah kalkıp yapmak diye düşündüm. anca çıkar . Bu arada benim hiç belirtim yok .Gögüslerim yumuşak . Normalde adet olcagım zaman dahi iki hafta gögüslerime dokunamazdım. Bu bir değişik geldi bana. Çok normalım şuan 0 belirti. Sende varmı ?
Canım aynı gün yumurtlamışız benimde dpo 9 göğüs hassasiyeti var sadece şuan normalde de adetten önce göğsüm ağrırdı bir hafta önce

Canım aynı gün yumurtlamışız benimde dpo 9 göğüs hassasiyeti var sadece şuan normalde de adetten önce göğsüm ağrırdı bir hafta önce
Dpo 10 olduk ozaman canım benim hala sıfır belirti cumartesi sabahı ilk idrarla test yapalım birlikte

Dpo 10 olduk ozaman canım benim hala sıfır belirti cumartesi sabahı ilk idrarla test yapalım birlikte
Ben pazartesi sabah yabilirim canım şuan evde değilim burda da test alamam mecbur beklicem. Dün bej rengi gibi sğrüntü Çardı ama devamı gelmedi normal akıntı geldi devamında ama onu belirti saymak istemiyorum bende pcos var adetten önce kahverengi lekelenmem başlar hep belki ondandır diye düşündüm hala belirsiz yani her an lekelenme başlayıp sonra adet olabilirim

O işler hiç belli olmaz dediğin gibi de mesela arkadaşımda kist olduğunu söylemişti doktor meğer hamileymiş oluşumu görmüş yani onun da umudu yoktu ben 3 aydır su testler yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum ama akıllanmıyorum😂
Testler çok kötü ve yalancı pozitif çok dolaşıyor ortada insanların duygularıyla oynuyorlar🥺 gülüyoruz falan ama çok dokunuyor

Testler çok kötü ve yalancı pozitif çok dolaşıyor ortada insanların duygularıyla oynuyorlar🥺 gülüyoruz falan ama çok dokunuyor
Kesinlikle öyle erken gebelik kaset test almayı düşünmüyorum gecikirse direkt kan Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah

Back
X