Gecikmeniz varmiSabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeniz varmiSabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .
O işler hiç belli olmaz dediğin gibi de mesela arkadaşımda kist olduğunu söylemişti doktor meğer hamileymiş oluşumu görmüş yani onun da umudu yoktu ben 3 aydır su testler yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum ama akıllanmıyorumAy hadi inşallah güzel haberler ver hiç belli olmaz ben de pik gördüm ama benim de kistlerim baskılıyordur belki ne bilim yahiç kendi kendimi heveslendirmiyorum negatifi de gördüm paşa paşa bekliyorum
Şöyle düşünelim olur veya olmaz bundan sonrası da var sağlıklı bir gebeliğe hazırlıyordur vücudun bundan sonrası için hep ne olursa olsun pozitif düşün hiçbir olumsuzu düşünmeBu ay ilk kez düşündüm , kürtaj nisanda olmustum
Üzülme ben kendımı toparladım yıkılmıcaz bır gun sevıncle güzel haber verecezÇıktı negatif
Yok . Bebekte yok sonuc negatıfGecikmeniz varmi
İnsallah senden güzel haber alırız barıKız bekliyorum daha ya bilmyrm bakalım
Kusura bakmayın yazmışsınız sonradan gördümYok . Bebekte yok sonuc negatıf
Yok ben alıştım ya toparladım kendımı ıyıyımKusura bakmayın yazmışsınız sonradan gördüm![]()
Önümüzdeki aylarda güzel haberler alıp daha iyi olacağız insallahYok ben alıştım ya toparladım kendımı ıyıyım![]()
Alıştım artık ya ümidim yoktu zatenÜzülme ben kendımı toparladım yıkılmıcaz bır gun sevıncle güzel haber verecez
Canım aynı gün yumurtlamışız benimde dpo 9 göğüs hassasiyeti var sadece şuan normalde de adetten önce göğsüm ağrırdı bir hafta öncebenim ovulasyonum 27 temmuzdu. şuan DPO 9 dayım. Ben Cumartesi sabahı diye düşündüm. Çalışıyorum birde sabah yaparsam çıkarsa iş yerinde içim içime sığmaz en iyisi cumartesi sabah kalkıp yapmak diye düşündüm. anca çıkar . Bu arada benim hiç belirtim yok .Gögüslerim yumuşak . Normalde adet olcagım zaman dahi iki hafta gögüslerime dokunamazdım. Bu bir değişik geldi bana. Çok normalım şuan 0 belirti. Sende varmı ?
Dpo 10 olduk ozaman canım benim hala sıfır belirti cumartesi sabahı ilk idrarla test yapalım birlikteCanım aynı gün yumurtlamışız benimde dpo 9 göğüs hassasiyeti var sadece şuan normalde de adetten önce göğsüm ağrırdı bir hafta önce
Ben pazartesi sabah yabilirim canım şuan evde değilim burda da test alamam mecbur beklicem. Dün bej rengi gibi sğrüntü Çardı ama devamı gelmedi normal akıntı geldi devamında ama onu belirti saymak istemiyorum bende pcos var adetten önce kahverengi lekelenmem başlar hep belki ondandır diye düşündüm hala belirsiz yani her an lekelenme başlayıp sonra adet olabilirimDpo 10 olduk ozaman canım benim hala sıfır belirti cumartesi sabahı ilk idrarla test yapalım birlikte
Testler çok kötü ve yalancı pozitif çok dolaşıyor ortada insanların duygularıyla oynuyorlarO işler hiç belli olmaz dediğin gibi de mesela arkadaşımda kist olduğunu söylemişti doktor meğer hamileymiş oluşumu görmüş yani onun da umudu yoktu ben 3 aydır su testler yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum ama akıllanmıyorum![]()
Al bendende o kadarHahahaha ben de aynı şekilde tecrübe sahibi oldum testler konusundaEczane de satılan tüm testler bana yalancı pozitif çıkarmıştı bir de hobi haline getirmiştim akıllanmadım bi daha bi daha aldım
![]()
Psikolojimiz bozuldu artıkYumurtlama olmasa bile adet oluyoruzben de olacak gibiyim sabah oldum diye kalktım olmamisim olmayacaksal bu ağrı niye vallahi stresi bile insanı mahvediyor ya
Deme kız Marka sayım Nimo artımed freely days doctor oncomed al BiTestler çok kötü ve yalancı pozitif çok dolaşıyor ortada insanların duygularıyla oynuyorlargülüyoruz falan ama çok dokunuyor
Freely ve benetime kaset testleri sorayım öyleyse erkenleri hep bozuk da kaseti merak ettimKız marka önemli markaları bana sorun![]()
Kesinlikle öyle erken gebelik kaset test almayı düşünmüyorum gecikirse direkt kan Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallahTestler çok kötü ve yalancı pozitif çok dolaşıyor ortada insanların duygularıyla oynuyorlargülüyoruz falan ama çok dokunuyor