Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Hadi bakalım hayırlısı sırt ağrım var baya akıntı vardı kaç gündür gecen ayda akıntıdan Bı kaç gün sonra olmuştum bugün akıntı kesildi yarın bakacm artık teste
Benimde akıntınkesildi tekrar başladı değişik şeyler yaşıyor vücudum hayırlısı ile olur inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Bugün negatif görünce pek umudum kalmadı

Benimde akıntınkesildi tekrar başladı değişik şeyler yaşıyor vücudum hayırlısı ile olur inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Bugün negatif görünce pek umudum kalmadı
Bende çok yalancı pozitif görünce ne güven ne umut kaldı

Kızlar başka testle yaptım sente lady erken Gebelik testi. Ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• IMG_7019.webp
    IMG_7019.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 6
Selam kızlar 29 Temmuz yumurtlama yarın sabah kan vericem varsa vardır yoksa yok testler stresli dualarınıza talibim

Kızlar benim göğüslerimde ara ara ağrı var. Uçlarda da batma. 9 Ağustos diye bekliyorum regli birde bugün midem çok değişik bulanıyor. Ovulasyona göre 25-26 temmuz civarı yumurtlama vs oldu. Adete dair hiç belirti yok. Sabah erken gebelik testi yapsam mı? Cumartesi günü şehir dışına cikicaz diye cumaya randevu aldım kan vereyim diyorum. Bu bana akıl verin Allah için

Selam kızlar 29 Temmuz yumurtlama yarın sabah kan vericem varsa vardır yoksa yok testler stresli dualarınıza talibim
İnşallah Allah gönlümüze göre verir. 29 temmuz için biraz erken değil mi sizce yunurtlamadan 12-14 gün sonra yükselir beta gebelik varsa

Back
X