Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Merhaba kızlar ya benim randevum vardı bugun kadın doğuma doktor bana Polixs sin dedi yumurtalıklarında küçük kistler var 2 cocuğum var en küçüğüm 6 yaşında hic öyle bişey önceden yoktu sonradan oluşurmu gebe kalabilirmiyim dedim hayır dedi ne yapacak peki dedim korunmasız ilişkiden 1 yıl sonra gel dedi kadın başından saldı beni ilac bişey vermedi devlet hastanesiydi yoğundu hemn diğer hastayı aldı
Çok ilginç hamile kalamazsın deyip nasıl korunmasız ilişkiden 1 sene sonra gel diyor anlamadım

Arkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    IMG_2054.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2053.webp
    IMG_2053.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben göremedim canım
Ama inşallah vardır
Hatalı çizgi dedikleri olay tam olarak zaten , çok çok çok belirsiz ama yarım saat sonra filan böyle oldu . Awox kuruna çizgisi çıkarmaz denildiği için bu acaba dedim , diğer 4 testte bu da yoktu ama zor gibi sanırım

Asında benimde öyleydi hatta adetimin 2. Günü fakat olmadım sabah yaptım negatif bi önceki hamileliğimde de göğüslerimin acısından anlamıştım hatta damarlarım bile okadar çıkmış ki bekliyeceğim 10 gün gecikirse yapıcam A Asalsayii

Benim bat 6 Ağustos du
Göğüs ucu hassasiyeti değil beni koltuk altına doğru üstlerden hassasiyet oluyor halada var test mi hassas değil anlamadım prodoctor ile yaptım

Benim bat 6 Ağustos du
Göğüs ucu hassasiyeti değil beni koltuk altına doğru üstlerden hassasiyet oluyor halada var test mi hassas değil anlamadım prodoctor ile yaptım
Yarın sabahki testte ne çıkacak bakalım , farklı bir testte de deneyin güvenilir bildiğiniz

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum
İlk defa tahmini yumurtlama gününden 1 gün sonra goguslerde hassaslık başladı. 41 yaşındayım Dr tüp bebek şart demişti ama imkan yok buna. Bu yaşıma kadar hiç böyle olmadı göğüslerim dolgunlasti 1 beden büyüdü sızlıyor. Ayrıca dün yine hiç olmayan bel ağrısı yaşadım hatta o kadar rahatsızlık verdi ki uyumakta güçlük çektim. Bugünde günlük pede çok açık kahve akıntı suruntu gibi gelmiş. Kasıklarımda ağrı oluyor ara ara ve alt katında.
Bunlarin hiçbiri adete yakın bile olmaz bende. Acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum dua edin nolur 🥹

Back
X