Seni testı açmak zorunda bırakan cızgıye güvenme . Sonra uzuluyoruzArkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni testı açmak zorunda bırakan cızgıye güvenme . Sonra uzuluyoruzArkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli
aynen canım regl oldum sabahSeni testı açmak zorunda bırakan cızgıye güvenme . Sonra uzuluyoruz
Bende anlamadım akşam regl oldum p.tesi başka doktora gidecemÇok ilginç hamile kalamazsın deyip nasıl korunmasız ilişkiden 1 sene sonra gel diyor anlamadım
Benımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmıKızlar daha olmadım bilgisi olan yok mu 24 temuz çatlama oldu dpo 14 kan testi negatif yumurtlamadan 14 gun sonra olunurmuş zaten gebelik yoksaa 16 gun oldu yumurtlama üzerinden geçeli daha olmadım
Bu ay hıc bırımız başarılı olamadık ınsallah gelecek ayaaynen canım regl oldum sabah
Evet klkmen kullanmıştım 20 temuz bitti 24 temuz doktor sıvı izlendi çatladı 24 26 27 ilişki önermişti 14 gun geçti kan testi yaptım negatif bugün 16Benımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmı
İnşallahBu ay hıc bırımız başarılı olamadık ınsallah gelecek aya
Bide 15 temuz idi reglim 16 20 temuz klomen kullandığım için erken pik bende erken olurum diye beklıyorum gebelik yok die ama tık ykkBenımde 24 çatlama olmuştu adetımın 3 gunu bugun eger 24 olduguna emınsen çoktan adet olman gerekıyodu çünkü çatlamayla borlıkte 14 . Gun gebelık veya fsrklı bır durum yoksa adet oluuyo test yaptınmı
Pcostan bahsediyorsan pcos sonradan değil doğduğunda da seninle olan birşey yani pcos varsa zaten doğuştan sende vardı demek oluyorMerhaba kızlar ya benim randevum vardı bugun kadın doğuma doktor bana Polixs sin dedi yumurtalıklarında küçük kistler var 2 cocuğum var en küçüğüm 6 yaşında hic öyle bişey önceden yoktu sonradan oluşurmu gebe kalabilirmiyim dedim hayır dedi ne yapacak peki dedim korunmasız ilişkiden 1 yıl sonra gel dedi kadın başından saldı beni ilac bişey vermedi devlet hastanesiydi yoğundu hemn diğer hastayı aldı
Bana da bugüne kadar hıc soylemedışer hatta bır tane çocuğum var bende yenı ogrendım ama inanamadım hala. Tekrar doktora gıdecegımPcostan bahsediyorsan pcos sonradan değil doğduğunda da seninle olan birşey yani pcos varsa zaten doğuştan sende vardı demek oluyor